Hlasy, ktoré dáte sebe, neplatia.
Vybratí sú tu tí, ktorí dostali aspoň 1 hlas.
Na konci roka sa hlasy sčítajú s predošlými a užívateľ s najviac hlasmi vyhráva.
@Mayben a takmer som zabudol, keď že každý užívateľ môže dať max. 1 hlas tak tvoj hlas je už aj tak neplatný, keď že na konci budem sčítavať hlasy aj z pôvodného hlasovania.
Prečo by si nemohol ? Aj politici môžu dať hlas samy sebe, aj na Facebooku v súťaži si môžeš dať sám like, aj v superstar môžeš dať hlas sám sebe xD takto to je vždy proste prečo by sa to nemalo rátať
@9 na kerú budeš sčítavať hlasy s prvého kola? však postúpili a hlasuje sa zas..nanovo..tak rátaj len tieto hlasy tu...
ty si asi veľa súťaží nepozeral čo?
@mayben ak by som počítal len tieto hlasy bolo by hneď rozhodnuté. Niekto mal už napr. v prvom kole aj 5 hlasov. Aj tak budem ešte kontrolovať či nie sú duplikované hlasy. Ide mi tuto hlavne o to aby sa čo najviac birdzákov zapojilo a nie že o tom rozhodlo pár ľudí.
@mayben myslel som že by to bolo rozhodnuté v tom zmysle že by Torpedo už hneď vyhral ak si pozrieš následujúci graf. A ako som písal vyššie do tohto rozhodnutia postúpili osoby ktoré majú aspoň 1 hlas. Ja som tých ľudí nevyberal, ale ľudia, ktorí si ich zvolili.
@21 vsak dobre, ze si ich vybral..ale teraz tam uz mnihy nemaju ani ten jeden hlas, preto by som ich vyradila a postupujuci by boli ti, ktori maju aspon par hlasov...
Aj ked, hej, myslim je uz teraz jasne, kto vyhra...no moze sa to zmenit a v dalsom kole uz mozu hlasovat za ineho viac...(aj ked pochybujem )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Hlasy, ktoré dáte sebe, neplatia.
Vybratí sú tu tí, ktorí dostali aspoň 1 hlas.
Na konci roka sa hlasy sčítajú s predošlými a užívateľ s najviac hlasmi vyhráva.
V tom prípade by každý dával hlas sebe. A nemôžeš za tvoju najobľúbenejšiu osobu birdzu dať seba.
ty si asi veľa súťaží nepozeral čo?
mnohí tu nemajú ani jeden, tí by vypadli..
Aj ked, hej, myslim je uz teraz jasne, kto vyhra...no moze sa to zmenit a v dalsom kole uz mozu hlasovat za ineho viac...(aj ked pochybujem )