Ľudia poďme si dať niečo také ako súťaž.
Každý napíše meno birdzáka (môžte ho aj tagnúť , kto by mal byť podľa vás osobnosťou roka 2016 na birdzi.
Na Vianoce vyžrebujeme piatich s najviac hlasmi a 31.12 sa dozviete meno víťaza.
Hmmm, a niečo ako podmienky? Mal by ten vyvolený niečo konkrétne dosiahnuť na B v tomto roku, byť tu známy, alebo ide čiste o sympatie, súkromný vzťah?
@moonshine nie, proste ktorá osoba na birdzi najsympatickejšia, tak tej dáš hlas. To je jedno ako slávny a ako dlho na birdzi tento užívateľ tu je. Za týmto projektom nikto nestojí, len ja. Proste nechoď do detailov, len som chcel obohatiť trochu birdz. Je to niečo podobné ako antifunebracka robil tú miss birdz.
Nemám tu s nikým kamarátske vzťahy. Napriek tomu mi napadla osoba, ktorú by som označil, ale bolo by to rovnako odveci, ako aj tento druh "súťaženia", takže ništ.
@artlover nie, mojdedo bola v podstate zmatena a sem tam relativne vtipna postavicka. Ked mi dosiel humor, tak som ju pochoval. Lepsie "umriet" predcasne, nez sa strapnovat viac a viac..
@sianagirl245 vlastne mojdedo bola moja najuprimnejsia identita. V realnom zivote si to nemozem dovolit asi by som si narobil lroblemy.. tak v reale hram viac rezervovaneho cloveka
@artlover tvojdedo nie je moja robota niekedy sice zadeli riadne, a niekedy mam pocit akoby trosku kopiroval mojdeda, ale niekedy da take vyjadrenia s ktorymi vnutorne nesuhlasim a ani by som ich nevyslovil.
nesledujem tu spolocenske dianie natolko, aby som mohla niekoho oznacit a ti, co su tu zaujimavi spesl pre mna, su vacsinou zaujimavi dlhodobo a vedia to, nie len v roku 2016
@artlover@Moonshine v poriadku chápem vaše rozhodnutie, ak nechcete hlasovať, nemusíte, len aby som vedel, že sa tohto hlasovania nezúčastníte, lebo mám momentálne málo hlasov a tak ďalej nemôžem pokračovať.
@Leftbehind v poriadku, takže môžem s tebou rátať, ok?
@0sea "Nemám tu s nikým kamarátske vzťahy. Napriek tomu mi napadla osoba, ktorú by som označil, ale bolo by to rovnako odveci, ako aj tento druh "súťaženia", takže ništ."
Nepíše tam, že si to necháš len pre seba.
@kikki prepac za tolko komentov ale som si myslel ze to nejde pridat a teraz mi google123 pisal ze to je na druhej stranke ktoru ja cez mobil nevidim takze neuvidim ani tento koment no ale dakujem teda a ja vraciam hlas zas tebe :S
@kikki no ale ja nevidim tu druhu stranku komentov chapes ja vidim ako posledny koment taky dlhy co pise google pre 0sea aj tento tvoj posledny vidim iba v tagnutiach a tu nie
Nooo...dala by som hlas birdzakovi ktory ma dnes sviatok ale ak to ma byt konkretne za rok 2016 tak to moze byt jedine @magnet pretoze to je clovek ktoreho som najviac otravovala za posledny rok (sme sa navzajom) a jediny clovek s ktorym fyzicky prichadzam do kontaktu okrem rodiny a aktualnych spoluziakov
Noo...dala by som birdzaka co ma dnes sviatok ale ak to ma byt len za rok 2016 tak to moze byt jedine @magnet pretoze to je clovek ktoreho som za posledny rok (sme sa navzajom) najviac otravovala a jediny s ktorym prichadzam do kontaktu okrem rodiny a aktualnych spoluziakov
..ja si nemozem vybrat jedneho, och to fakt nejde.
mám viac tipov, keby tento tvoj celkom pekný nápad mal reálny úspech, mohla by to byť celkom milá vec.
tak ich napísem vsetkých, aby ci uz to výjde alebo nie, vedeli, že pre mňa s nejakom smere sú veľkými osobnostami Birdzu akýmkolvek prínosom, ktorý sem prinásajú.
@Basso nič som nevymazal! Je to na druhej strane, len nesmieš byť na mobile ale na PC alebo na tablete. Tam uvidíš aj tie ďalšie statusy. A otagovala ťa Adka25 btw
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
+Vždy platí len váš prvý hlas, tak si rozmyslete za koho zahlasujete.
+Sami sebe hlas dať nemôžte (takéto komenty mažem)
@Hnisavica @Nats hlasy rátam ako neplatné, ak chcete hlasovať, uveďte konkrétne meno.
Anketa o odpade Birdzu je az zajtra, este sa nehlas.
coze?:ad ty si bol mojededo? sak ja som ho mala dost rada ..
@Leftbehind v poriadku, takže môžem s tebou rátať, ok?
Daj ju do hlasovanie, je to adminka, budesmat protekciu na Birdz.
Nepíše tam, že si to necháš len pre seba.
najsympatickejsi clovek, s ktorym som sa v zivote nepohadala a nemala ziadne konflikty
Tak koho dávate?
Nooo...dala by som hlas birdzakovi ktory ma dnes sviatok ale ak to ma byt konkretne za rok 2016 tak to moze byt jedine @magnet pretoze to je clovek ktoreho som najviac otravovala za posledny rok (sme sa navzajom) a jediny clovek s ktorym fyzicky prichadzam do kontaktu okrem rodiny a aktualnych spoluziakov
Noo...dala by som birdzaka co ma dnes sviatok ale ak to ma byt len za rok 2016 tak to moze byt jedine @magnet pretoze to je clovek ktoreho som za posledny rok (sme sa navzajom) najviac otravovala a jediny s ktorym prichadzam do kontaktu okrem rodiny a aktualnych spoluziakov
@milgamman ja sa tam vidim (preco??)
@Sianagirl245
Vaše komenty som Vám nevymazal, máte ich na druhej strane
mám viac tipov, keby tento tvoj celkom pekný nápad mal reálny úspech, mohla by to byť celkom milá vec.
tak ich napísem vsetkých, aby ci uz to výjde alebo nie, vedeli, že pre mňa s nejakom smere sú veľkými osobnostami Birdzu akýmkolvek prínosom, ktorý sem prinásajú.
@quatrroformaggi
@bansky
@tanickina
@ungeziefer
a ak si mám naozak vybrat len jedného, tak to potom bude
iba a len
@bansky :S
Tak ja hlasujem za teba