Vcera mi napadlo , akych slavnych (celosvetovo) ste stretli (nie medialne znamych na dovolenke,za hranicami poprípade aj v SR . takych co stoja za zmienku ? , herci, clenovia kapiel, kapely,reziseri, a tak ...na feste mozno niekde a este lepsie
@night neber to zas vaaazne, ani ja tak len potesi ked nejakeho oblubenca vidis abo tak, vsak nie celebrity... to mi je fuk, ale niekto nadany a mozno uznavany atd.
6 rokov dozadu som v Prahe narazila na Stephana Olsdala z Placeba. slovenskú scénu nepočítam. je toho dosť, ale viem o ľuďoch z tejto stránky, ktorí ich poznajú osobne ešte viac.
@grietusha no ved to slovenske ani nechcem presne, este ze si spomenula to Placebo inak by som netusila ..fiiha, takze nejake konexie funguju a podobne
celosvetovo znameho nikoho ked teda nemam pocitat medialne znamych ludi (nejaky sk herci,spevaci) no a inak som stretol raz prezidenta Gasparovica v tescu v Pezinku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A nechýba mi to. Necením si ľudí podľa toho, či sú celosvetovo známi.
tak sa chválim aspoň tým Olsdalom.
chvalabohu to, kam chodím na dovolenku ich nepriťahuje
ale tí zahraniční by mi už možno žily trhali
@tasha5 viac info: v linku