Čo robíte pre svoj osobnostný rozvoj ? Mate chuť byť niečo viac a niečo pre to robíte ? Píšete knihy , zakladate blogy , skupiny , ste na pokraji nejakého vynálezu alebo sa neustále vzdelávate čo robíte vy konkrétne pre svoj osobnostný rozvoj ?
Ja posledný rok boxujem, a kurva dobre. Mám pocit ze mi to pomáha, jak fyzicky, tak psychicky... Fakt, bez srandi. Hovorí sa ze box.psychicky škodí keď ti.bubnuju do hlavy, ale ta taktika, tie reflexy co treba, ta zúrivosť, ta chuť vstať a nevzdat sa, to pomáha.....
neviem či môžem v tejto apatickej etape života hovoriť o aktívnom rozvoji, ale tak teda študujem, chcem byť taký diletant v umení, technike
píšem texty, dizajnujem; chcem sa naučiť na gitare, čítam knihy, počúvam náročnejšiu hudbu a celkovo sa snažím upínať pozornosť na zložitejšie vysoké umenie; fotím; chcem sa naučiť programovať, vzdelávat sa v oblasti medicíny, filozofie, psychológie a rozvíjať poznatky už v spomínaných umenovedách
chcem udržiavať medziľudské vzťahy, zlepšovať a ľahšie ich získať; cestovať a vypĺňať si všednosť úplnými výchylkami absurdnosti, ktoré mi majú zaručiť zážitok
-čiže asi takto nejak, mnoho vecí som ešte nenačal, ale chcem a postupne sa napájam a realizujem, mám spísaný zoznam, harmonogram ako efektívne tráviť čas doma.
snazim sa byt dobry programator a preto vacsinu tyzdna nerobim nic ine iba sedim pri pc a citam a pisem kod jak blazon chcel by som sa ale naucit hrat na gitaru lebo sa mi to vzdy pacilo ale nejako som sa na to este nezmohol
rozmyslam, vzdelavam sa. mojim nazorom je, ze ked clovek uvazuje, rozmysla sam nad sebou, investuje do seba cas, rozvija sa mu psychika, zlepsuju sa schopnosti a teda je castokrat aj uvazlivejsim clovekom.
staci si spravit cas sam pre seba
vzdelávam sa , píšem a venujem sa záľubám. iked v psolednej dobe všetky tieto veci trochu zanedbávam ale snažíms a vratiť späť do starých kolají, ked soms a ešte viac snažila
@oiquell aj to som čítal kvalitne som sa ujebával Ale takému človeku nemá zmysel nadávať ani sa s ním hádať... evidentne ide o hlbší dôvod zrejme nejaké problémy ešte v detstve... absencia rodičovskej lásky alebo bližšiemu kontaktu s ľuďmi... každopádne ak ho poznáš osobne mal by si mu dôrazne doporučiť nech vyhľadá odborníka...
@johnsnow ja viem ale za tie veci čo napísal o mojom nenarodenom decku by som s ním milerád prediskutoval jeho boxerské umenie. btw už som mu navrhol stretko ale samozrejme neodpísal ako vždy keď sa diskusia nepoberá smerom ktorým plánoval alebo mu dôjdu argumenty
@oiquell Chápem ťa ale myslím, že to nič nevyrieši. Pozri sa na to takto: Niekto, kto je odkázaný na tento druh činnosti prostredníctvom internetu má určite tak strašný a smutný život, ktorý by si neprial nikomu a nemá zmysel ho nijako konfrontovať...
snažím sa objavovať stále nové zaujímavé aktivity, najmä tie športrové v poslednej dobe, zaujímam sa o umenie, kreslím, rada cestujem...chodím do spoločnosti, spoznávam nových ľudí, baví ma spoznávať ich životný štýl, milujem tých, ktorí ma vedia "inšpirovať" a posunúť vpred..
@allan čítam veci ktoré ma zaujímajú ... hlavne nové technológie, z psychológie a vedy všeobecne ... pozerám dokumenty, rozprávam sa s veľa ludmi o roznych veciach ktoré ma zaujímajú a získavam tým iné perspektívny náhladu aj na vec samotnú, na ludí aj na mňa ... neviem nejako už neriešim osobnostný rozvoj, pravdupovediac som sa akoby (nečinnosťou) niečo robiť pripojil k chodu všetkých vecí a unáša ma to niekam neustále aj fyzicky aj psychicky ... kedysi som sa velmi aktívne zaujímal o rozvoj, teraz sa sústreďujem iba na ,,nie príliš velké problémy,, a obohacujem sa len informáciami ... nechcem aby to vyznievalo nejako povýšeneci alebo čo ale proste cítim vnútorne taký pocit akoby som dosiahol rozvojovo presne to čo som kedysi chcel ... (aj keď samozrejme viem že celý život sa človek učí a aj ja budem) ...
všetko. Podriadila som tomu celý život, je to životný štýl. Pracujem na každom aspekte svojho života - duchovnom, duševnom a fyzickom. Snažím sa rozvíjať každý. Byť lepšou, milujúcejšou, láskavejšou, múdrejšou bytosťou. Byť fyzicky na skvelej úrovni - cvičenie. Pracovať na postojoch, hodnotách, prioritách. Pracovať s pocitmi. Je to kua náročné, ale kua napĺňajúce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
momentalne som zakuklena, ale jedneho dna vsetko otocim a bude zo mna krasny motyl.
@1
píšem texty, dizajnujem; chcem sa naučiť na gitare, čítam knihy, počúvam náročnejšiu hudbu a celkovo sa snažím upínať pozornosť na zložitejšie vysoké umenie; fotím; chcem sa naučiť programovať, vzdelávat sa v oblasti medicíny, filozofie, psychológie a rozvíjať poznatky už v spomínaných umenovedách
chcem udržiavať medziľudské vzťahy, zlepšovať a ľahšie ich získať; cestovať a vypĺňať si všednosť úplnými výchylkami absurdnosti, ktoré mi majú zaručiť zážitok
-čiže asi takto nejak, mnoho vecí som ešte nenačal, ale chcem a postupne sa napájam a realizujem, mám spísaný zoznam, harmonogram ako efektívne tráviť čas doma.
staci si spravit cas sam pre seba
to by som si ten tvoj box velmi rada pozrela