No... Myslím, že v mojom okolí nemá nikto dlhšie vlasy než ja. A kedysi (teraz to už radšej neskúšam a ani nejak nechcem) som vedela zjesť celú pizzu ako jednohubku.
Dnes sa mi podarilo spraviť salto a dopadnúť pekne do šípky Ale doteraz rozmýšľam ako som to vlastne spravil... Chalanom sa to zatiaľ nepodarilo, aj keď to skúšali
hm, v roku 2003 som bol medzi prvymi troma, piatimi ludmi na SK, ktore uz mali stranky v divoch, v roku 2004 som bol prvy, co ponukal audit pristupnosti a pouzitelnosti
@bluepanter asi medzi troma, vsetky ostatne stranky, ci webdesignerske, ci prve dennicky (blogy), statne, komercne, uradne boli v tabulkach. samozrejme, v cechach sa uz css pouzivalo hojne
@bluepanter ludia vtedy javili obrovsky ODPOR, nechut, nedoveru a vysmech voci SEO, css a podobnym veciam.. ako raz napisal jeden clovek "3 stadia pravdy: prudky odpor, vysmech, prijeti"
Ja som dnes našla 19 štvorlístkov a jeden päťlístok asi za 5 minút ..minule to bolo o niečo suchšie..našla som 2X štvorlístok jeden päťlístok a jeden šesťlístok
@etelnair no to jedenie naozaj iba vynimocne ale nepijem casto.....jednoducho nie som smadna a nikdy som z toho este nebola dehydrovana ani ma nebolela hlava.....lepsie ako sa do dvoch minut postat
viem sa dotknut jazykom lakta a som nadmierne ohybna volakedy som urobila spagat a potom som sa vedela tak predklonit ze som sa dotkla celym telom zeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a 800 kníh za 2 roky...teda 400 na rok to vychádza
ale posledné 3 meisace kvôli zdraviu už povinne 2 litre