kamarát bol a hovoril, že to boli len nadarmo vyhodené peniaze. vraj im tam vysvetľovali dookola len to, čo je vysvetlené v tej cvičebnici, ktorú si môžeš za 15 či koľko eur od nich kúpiť.
a pokiaľ to pochopíš, tak sa to naučíš aj sama. a pokiaľ tomu nerozumieš, tak sa to ani na tých kurzoch nenaučíš.
@k5 ja som chodila na prípravný kurz,ale len na OSP...pomohlo mi to teda dosť, pretože ten systém riešenia ti tam vysvetlia super, je to malá skupinka ľudí, takže je čas aj na individuálny prístup
Na ZSV nechoď podľa mňa, je to potom o hodne viac eur a zbytočne...Kúp si ZSV cvičebnicu, tá je skvelá! a nájdi si na internete staré testy a dookola ich rieš, to je jediná možnosť ako spraviť tie testy. NOSku musíš vedieť aj odzadu proste a hneď si zožeň ústavu ČR a čítaj čítaj čítaj, zapisuj .. dá sa to..a uvidíš potom sama aký pokrok, čo sa percentilu urobíš.
Kam sa chceš dostať? keby dačo TS, chodila som na kurz do BA.
podla mna to pomoze, aspon mne by pomohlo, aj ked je to v tej knihe ale ja si lepsie pamatam ked mi to niekto iny vysvetli... ja neviem je to na tebe ako sa ti lahsie uci ak sa ti to chce aj samej (ja mam lepsi pocit ked chodim na kurz lebo som dokopana k tomu to aspon pocuvat)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
kamarát bol a hovoril, že to boli len nadarmo vyhodené peniaze. vraj im tam vysvetľovali dookola len to, čo je vysvetlené v tej cvičebnici, ktorú si môžeš za 15 či koľko eur od nich kúpiť.
a pokiaľ to pochopíš, tak sa to naučíš aj sama. a pokiaľ tomu nerozumieš, tak sa to ani na tých kurzoch nenaučíš.
ale podľa mňa to dáš aj sama, držím palce
Na ZSV nechoď podľa mňa, je to potom o hodne viac eur a zbytočne...Kúp si ZSV cvičebnicu, tá je skvelá! a nájdi si na internete staré testy a dookola ich rieš, to je jediná možnosť ako spraviť tie testy. NOSku musíš vedieť aj odzadu proste a hneď si zožeň ústavu ČR a čítaj čítaj čítaj, zapisuj .. dá sa to..a uvidíš potom sama aký pokrok, čo sa percentilu urobíš.
Kam sa chceš dostať? keby dačo TS, chodila som na kurz do BA.