@l0ve@viciousmoth
Bože, sa tu pojebte, že sa fláka v štrnástich.
Ja som sa flákala už v deviatich a čo..
@deadzabka
A tak ale zase je pravda, načo sa ulievaš, keď si potom nevieš zohnať ospravedlnenku? Si ju napíš, podpíš alebo si to odser. Ja som vždy počítala s tým, že si to odserem, či doma alebo v škole.
@sisooolq ja som preblicovala osmicku a deviatku takmer celu, pre mna za mna neh ide kam chce, ale ked uz chce nech si aspon vie vybavit ospravedlnenky sama..
Neviem ako by malo podla teba.. blicovala som vtedy, ked som vedela, ze si to mozem dovolit a ze nemame polrocky a podobne pisomky.. A v tom pripade nevidim dovod, preco sediet v skole pokial sa nic v ten den nedeje
Ja sa vyjadrujem k tomu, preco som to napisala a nie k tvojim radam.. Ten druhy odstavec som ani necitala ak mam byt uprimna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bože, sa tu pojebte, že sa fláka v štrnástich.
Ja som sa flákala už v deviatich a čo..
@deadzabka
A tak ale zase je pravda, načo sa ulievaš, keď si potom nevieš zohnať ospravedlnenku? Si ju napíš, podpíš alebo si to odser. Ja som vždy počítala s tým, že si to odserem, či doma alebo v škole.
prečo nechces chodiť do školy?
» www.warezfront.com/viewtopic.php?f...
No tak to potom musí aj vyzerať, preboha.. Nechápem, nač je dobré blicovanie.
No veď a čo som jej asi napísala?..
Ja sa vyjadrujem k tomu, preco som to napisala a nie k tvojim radam.. Ten druhy odstavec som ani necitala ak mam byt uprimna
YEEEEAH, I know!