Ja som s timto nemal problemy, lebo ja som nechodil poza.
Ale raz som na nete nasiel aj ospravedlnenky. peciatky myslim pekne ciste. iba datum si doplnit srajbnes podpis a je to. ale neviem kde to je. skus pohladat na nete.
9. nevieš si predstaviť, ako výroba ospravedlnenky podporuje tvorivosť raz som takú peknú spravila v exceli ale vytlačená vraj nevyzerala dôveryhodne... škoda, že som nevidela výsledok môjho snaženia
13. ale treba si to vedieť zariadiť tak, aby ti to potom nechýbalo po vedomostnej stránke ja som síce vo 4. ročníku bývala v škole tak, povedzme, zriedkavejšie ako po minulé roky, ale aj tak som to ukončila dosť dobre btw... kam chodíš do školy?
sak odspinkuj slovnicek/abo nieco ine,jemne to nalep na velky papier-vysleduj,kde ti to vytlaci tu peciatku a tlac a daj do slovnika naspet.potom uz len obtiahni podpis a nacmaraj datum .aj by som ti poslala,ale v TT asi nebyvas,takze to by sa lahko spoznalo
Bud som vo falšovaní majster, alebo máme ignorantského triedneho... jedna z dvoch možností
Naozaj závisí od učiteľa... ten náš je ťažký vegeťák, pri nom blicuje každý, ved sem-tam prečo nie, ale ak máš nejakú sekeru, neodporúčam... naozaj to potom nestojí za to
No a ja mám výhodu v tom, že viem dobre napodobniť mamin podpis. A mama často dáva vytlačené ospravedlnenky + podpis, takže tie nie je ťažké napodobniť. A potom už len kamufláže s pečiatkami... nenápadné odstrihávanie pravých dátumov a tak. Pri triednom ako je ten náš vychádza všetko...
No kedze ja mam plno ospravedlneniek v pc od roznych lekarov ,tak aj tak mi to je nanic pretoze ked som ece chodila do skoly tieredna mi uz neverila a necela mi uznat ...musela som jej nosit v studijnom preukaze ospravedlnenky a tak ked bolo treba a necelo sa mi do skoly,raz za cas som si napisala sama...zo zdravotnych dovodov alebo tak a mamin podpis...hracka... len som vela trenovala ale da sa napodobnit
ja mam v PC ale nie z PE a aj tak som to este nikdy nepouzila... aj tak najvacsia sranda bola, ked spoluziacka doniesla ospravedlnenku od doktora, co tyzden pred tym zomrel... len chuda to nevedela...
40 Staré dobré časy,ja som nosila ospravedlnenky od doktora,ktorý bol už pár rôčkov po smrti,až kým mi na to neprišli:o) Dosť neetické,ale vtedy mi to bolo úplne jedno...Potom od rôznych chirurgov,očných atd. ktorých som v živote nevidela,môj študijný preukaz bol veru pestrýýýý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
alebo vediet napodobnit mamin podpis
Ja som s timto nemal problemy, lebo ja som nechodil poza.
Ale raz som na nete nasiel aj ospravedlnenky. peciatky myslim pekne ciste. iba datum si doplnit srajbnes podpis a je to. ale neviem kde to je. skus pohladat na nete.
žiadne ospravedlnenky nebudú
my sme mávali ospravedlnenky od lekárky, ktorú nikto ani nepoznal ale mali sme jednu s nepodpísanou pečiatkou, tak tú sme furt fotili
šak to nikto tu nič také zlé nerobí..
no mandy my sme asi čerticee
26.
treba poslaať..
Naozaj závisí od učiteľa... ten náš je ťažký vegeťák, pri nom blicuje každý, ved sem-tam prečo nie, ale ak máš nejakú sekeru, neodporúčam... naozaj to potom nestojí za to
No a ja mám výhodu v tom, že viem dobre napodobniť mamin podpis. A mama často dáva vytlačené ospravedlnenky + podpis, takže tie nie je ťažké napodobniť. A potom už len kamufláže s pečiatkami... nenápadné odstrihávanie pravých dátumov a tak. Pri triednom ako je ten náš vychádza všetko...
vyslo ju to okolo 800 korun ci kolko,ale pouzivala to dost casto...
az tak casto,ze teraz ma pohnevanu proti sebe riaditelku a hrozili jej komisionalky...
a ked ti neda, tak chod za inym lekarom