verite,ze kazdy clovek ma priradene iste cislo?myslim tym,ze moje je isto 11 ..viem,myslite si ze je to opat dalsi pokus o debilinu..ale ee..takze vsetko sa to zacina meninami a narodkami..11.11 a 11.1 ..dalej to pokracuje cislom obcianky v ktorej je t
u mna to bude 23...nemam ho sice asi nikde napisane, ale vsetky velke veci, aj zle a aj tie cosi lepsie, sa stali 23tieho...takze asi mi je ta 23jka sudena...
iked je pravda ze k 13 a 7 hlavne v kope mam urcity silny vztah.. ale neriesim to.. je to len to co som si vsugeroval... a tak si myslim je to i u teba i u vsetkych..
@14 vsimla si si... 14/2 = 7 a 4 je v 14ke asi na tom fakt nieco bude..
inak preco ich potom nemas i v nicku a mas tam 6ky
ps:@tiko hnevam sa.. 13 mala byt moja : disappointed: asi nastava koniec sveta
PS2: prepacte ze si robim srandu..
sam som zamerany na cisla a vzdy vidim nejake a snazim sa zistit co to znamena..
ked mi pride sprava o 13.07 ci je 00.37 a tak... ale pravda je taka, ze clovek si podvedome nieco zafixuje.. a potom ked vidi povedzme cas alebo nejake cisla
a je medzi nimi i to co ma v podvedomi, tak podvedomie na to upozorni vedomie
a vyzera to ako by to nieco znamenalo..
ak sa mylim prepacte.. nie som psycho-toto ale myslim si to co som napisal
ja mam asi 7cku (aj ked nepodporujem numerologiu)... bud byvam v chatke cislo 7, som 7ma v poradovniku u doktorku atd atd to cislo sa mi casto opakuje...a mne sa paci
si to neuvedomujem moc .videla som film 23 s Jimom Careym a stačilo mi ..ten sa z toho čisla zbláznil a to nepotrebujem .. ale ja som si svoje vypočítala .. som narodena 8.4.1995=8+4+1+9+9+5=36=3+6=9 ..tak asi devina je stastna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
iked je pravda ze k 13 a 7 hlavne v kope mam urcity silny vztah.. ale neriesim to.. je to len to co som si vsugeroval... a tak si myslim je to i u teba i u vsetkych..
povedomie pracuje
v case 23:17 no to musi nieco znamenat
inak preco ich potom nemas i v nicku a mas tam 6ky
ps:@tiko hnevam sa.. 13 mala byt moja : disappointed: asi nastava koniec sveta
PS2: prepacte ze si robim srandu..
sam som zamerany na cisla a vzdy vidim nejake a snazim sa zistit co to znamena..
ked mi pride sprava o 13.07 ci je 00.37 a tak... ale pravda je taka, ze clovek si podvedome nieco zafixuje.. a potom ked vidi povedzme cas alebo nejake cisla
a je medzi nimi i to co ma v podvedomi, tak podvedomie na to upozorni vedomie
a vyzera to ako by to nieco znamenalo..
ak sa mylim prepacte.. nie som psycho-toto ale myslim si to co som napisal
moje je 182
v živote som nevnímala čísla. a nemyslím, že sa ma nejaké číslo nejako extra dotýka
a ze by som to planoval tak to vobec ;o)
ale mozno to predsa lennieco znaci
//ono uplne tak planovany nebol..ale co uz..