strašidelná atmosféra? ľudia, vy tam idete za zážitkom? ja by som to dala príkazom navštíviť všetkým ľuďom, čo tú dobu na vlastnej koži nezažili, aby si uvedomili, čo za svinstvá sa páchali!
zomreli tam tisíce ľudí, vyhladovaním, upracovaním, sú tam ich veci, drevené lôžka, fotky, topánky, okuliare...sú tam spaľovné pece, plynové komory...boli na nich páchané kadejaké pokusy, ako keby ani neboli ľudia, ale hlodavce...ak toto niekým nepohne, a ak toto pre niekoho nie je výpovedná hodnota histórie, tak ja potom už fakt neviem, kam smerujeme...
@tenario ahoj! rozmýšľala som, na ktorej stránke som si to objednávala ja, až som ju našla... je to oficiálna stránka, takže všetko čo potrebuješ tam nájdeš » www.auschwitz.org.pl/...
keď počujem slová výlet a Osvienčim v jednej vete, tak chytám hysterický záchvat... na výlet sa chodí do lunaparku a nie do Osvienčimu... ver tomu že tam nezažiješ nič príjemné... inak presne ako @suellen
Bol som tam. Je to zadarmo, ak chces sprievodcu, tak platis. Z Bratislavy tam stoji priamo vlak, ktory ide niekedy o 22:50, cestujes celu noc a rano si tam o cca 5:00. Neviem, ci je to teraz zatvorene, ale v septembri minuleho roku to bolo otvorene. Atmosferou to nejak nedycha. Podla mna to posobi skor ako turisticka atrakcia a nie ako vec, ktora by ti mala nahanat strach, ale tak je to vec nazoru...
Ja som bol od 1.-3.5.2011 na Pochode živých. Je to pochod z Auschwitzu (Osvienčimu) do Birkenau (najväčší koncentračný tábor) bolo to fakt poučné- prednášky, diskusie... Odporúčam náckom a fašounom ktorí uctievajú takúto ideológiu!!! V každom prípade nezabudnuteľní zážitok!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
zomreli tam tisíce ľudí, vyhladovaním, upracovaním, sú tam ich veci, drevené lôžka, fotky, topánky, okuliare...sú tam spaľovné pece, plynové komory...boli na nich páchané kadejaké pokusy, ako keby ani neboli ľudia, ale hlodavce...ak toto niekým nepohne, a ak toto pre niekoho nie je výpovedná hodnota histórie, tak ja potom už fakt neviem, kam smerujeme...
preto by som isiel zo zvedavosti.
A clovek nic z toho nevidi + dnesna mladez si to ani nema ako predstavit kedze vacsina ani nevie kedy bola 2. sv.