uplne suhlasim s Tashirou. s maminou si kupujeme dva casopisy a to zdravie a Brejk. kedysi to bol "esq..." neviem ako sa to píše. V pánskych časopisoch sú oveľa kvalitnejšie články, nie sú tam klebety, a sú tam super kategorie na zabavenie.
Podla obsahu zenskych casopisov sa da usudit, ze mame vsetci prihluplych chlapov, problemy so sexom, nadvahu, sme zvraskavene a mame desiatky tisic na nakupy handier a topanok...A pritom by nas mozno tiez zaujimalo, ake su novinky v IT technologiach, zbrojnom priemysle atp.
Som rozhodne zastancom chlapskych casopisov (ale priznavam, ze raz za cas si kupim aj nejaky ten zensky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
myslim ze muzske casopisy su ovela kvalitnejsie, zaujimavejsie temy su tam a lepsie je to napisane....celkovy design sa mi tiez paci viac
Som rozhodne zastancom chlapskych casopisov (ale priznavam, ze raz za cas si kupim aj nejaky ten zensky)
najlepsia je aj tak moda, ta sa aspon meni, clanky zostavaju tie iste, hruuza