Dobrý Ďen, mám taký problém, že začal som posilovať, ale chcel by som na bruchu dosiahnuť aj six pack, lenže mám tam aj kúsok tuku, ktorý moje tehličky zakrýva a to, že posilujem, tak som stravu prispôsobil na nebratie, ale keď chcem aj ten six pack, potr
@hexo No na six pack prv potrebuješ nabrať nejaké svaly. Takže teraz odporúčam riadne pribrať cez jeseň a zimu a potom na konci jari trocha schudunúť tuk keď ho bude veľa.
Wat?
ja keď som chcel cihli pred letom, tak som jednoducho začal robiť skracovačky, potom neviem ako sa to presne volá, ale vysíš opretý na bradlác a zdvíhaš nohy na spodné brucho a ako posledný cvik robievam s činkou na šikmé brucho po stojačky
a stravu normálka, ráno protein, potom nejaký ten cottage/tuniak, kuracie prsia na obed s ryžou a zeleninou, neskor zase cottage/tuniak/omeleta. posilka, protein, cottage, tvaroh spanok ..repeat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ja keď som chcel cihli pred letom, tak som jednoducho začal robiť skracovačky, potom neviem ako sa to presne volá, ale vysíš opretý na bradlác a zdvíhaš nohy na spodné brucho a ako posledný cvik robievam s činkou na šikmé brucho po stojačky
a stravu normálka, ráno protein, potom nejaký ten cottage/tuniak, kuracie prsia na obed s ryžou a zeleninou, neskor zase cottage/tuniak/omeleta. posilka, protein, cottage, tvaroh spanok ..repeat