A u vás majú po čom kurence??? ...ale ni...ja vám len zaželám aby ste pekne prežili ten komerčný svátek, čo sa blíži.. ...a o Silvestri už hádam ani vyprávať nemusím..takže : sranda musí byť, aj keď na rožky nebude..
moja drahá elka mne nemusíš vysvetlovať veci ktoré podla teba budem potrebovať do života.ja tieto veci dobre chápem a prepáč ale píšeš voloviny.
a sa uvedom čo píšeš dieťatko bo ty máš sedemnásť a ja o pár dní 20.tak mi nehovor pičoviny a nesnaž sa byť zaujímavá.vyrásť by si mala skor ty.a mimochodom každý ma na vianoce a silvester svoj nazor a to že tebe sa niečo nepáči je tvoj problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zjebala ju lienka
Básnické fórum?
Aj ja by som sa pridala
keby som ja nieco vedela
"Elka bez tielka " ale tak kto dnes nosi tielka.. čiže do basnickeho fora nezapadam..
tak aspon poprajem krasne letne prazdniny..
Aio...nahodou v poh
Elka...ty sa musíš strašne nudit ked riešiš taketo voloviny.ale aspoň proti tomu niečo robíš,to ti chvalim...
stastne a veselé!!!
zobrali mi dárky...
Vzali mi aj sane,
nemám prachy na ne.
Ožeriem sa v sobotu!!!
Jebem taku robotu...
Váš Ježiško......
Mimi18- do pohody..a to nie sú voloviny ...to sú veci, kt. budeš potrebovať do života, keď vyrastieš..
Matias1-a ty nám chodíš nakúkať do okna, keď vieš čo mi Jesus priniesol?
a sa uvedom čo píšeš dieťatko bo ty máš sedemnásť a ja o pár dní 20.tak mi nehovor pičoviny a nesnaž sa byť zaujímavá.vyrásť by si mala skor ty.a mimochodom každý ma na vianoce a silvester svoj nazor a to že tebe sa niečo nepáči je tvoj problem