po pravde, mal by som to totalne na haku, keby to nebolo tak velmi nasralo tu najdementnejsiu skupinu fanusikov, aku kedy kinematografia zazila. to ma potesilo.
Toto je na ban. ako mne je to šumafuk kto vystrel kopytami, ani sa to nechystám pozerať, ale za takéto škodoradostne spojlovanie by som dával ban. Všade.
@teal podľa mna toto nie je az taky nečakaný spoiler, lebo kto sw pozná, tak by ho skôr malo prekvapiť, ak by ho nechali žiť tam všetci umierajú čo boli zli
ja SW milujem, ale kedze tieto nove filmy su picovina, tak som nevidela ani 8 a ani 9 nebudem, je mi totalne u pici, kto zomrel a ani tento spoiler na netrigeruje, lebo mi je to fakt jedno, aj tak to dokokotili.
Mojím cieľom nebolo spoilovať ľudí, lenže Star Wars už je mesiac v kinách a väčšina skalopevných fanúšikov, ktorým by záležalo na spoileroch, ho už dávno videla. Tak mi neprišlo zlé dať sem túto anketu. Ale pokiaľ ma chcete zabanovať, nevadí mi to, aj tak som tu nedávno chcela zrušiť účet ale nedá sa, no.
nikdy som nebol nejaký fanúšik SW a celkovo nerozumiem ani tomu bordelu o starých dieloch, nudná sága s celkom nudným príbehom podľa mňa..ešte v rokoch kedy vyšli staré diely by som chápal tu popularitu (niečo na štýl dnešných avengerov).. jediná trilógia z tejto trojky sa mi páčila epizóda 1,2,3.. potom ma to extrémne nebavilo už sledovať
a posledne časti boli doslova nudné..
čiže bolo mi jedno kto kedy umieral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a posledne časti boli doslova nudné..
čiže bolo mi jedno kto kedy umieral