aký máte pocit alebo čo vás napadá ked vaše dievča ide ku gynekológovi? aj keď viete že je to pre jej zdravie dôležité a môže jej pomôcť nie je vám to predsa nejakým spôsobom nepríjemné? ..poprosím rozumné odpovede.. nemám rád debilov čo chcú zaujať svoji
@whisper veď aj ja som tam s ňou bol.. ale proste ten blbý pocit že sa niekde hrabe tvojej priateľke v rozkroku.. i keď je to lekár ktorý môže pomôcť ako som už napísal.. nič také?
@10 ved ale keby jej napr. vyberali slepak, tak to mas tiez take...hrabe sa jej v bruchu, co je tiez dost intimne a vynimocne... ja fakt nevidim problem v tomto
@skuskacss WTF? A keď tebe lekár strčí ruku do riti, aby ti vyšetril prostatu, tiež budeš mať blbý pocit? (to budeš, ale z iného dôvodu )... Mňa by to teda nikdy nenapadlo riešiť, je to lekár a denne sa prehrabe v desiatkach rozkrokov... Grow up!
ano, bolo mi to neprijemne, nepytajte sa ma preco, sam to neviem. Vekom som z toho vyrastol. Ale ma dostalo, ked tam bola prvy raz - tyzden picovala, jak sa boji a potom prisla a prva veta: "A ved to nebolo az take neprijemne, nahodou celkom fajn" Som ziarlil jak pes
@skuskacss nijaký. teda, prešiel som si viacerými fázami, pri prvej holke som z toho mal úzkostne žiarlivostné stavy ako skoro zo všetkého, kým som sa nedozvedel že je to starý deduško. ale potom som sa z toho nejak vyliečil a teraz je mi ten môj dávny prístup mierne nepochopiteľný až smiešny, a nemal som z toho žiadne emocionálne reakcie ani keď som vedel že holka mala za gynekológa nejakého sympatického/charizmatického 40ročného chlapa, proste išla k doktorovi, a toť vše.
prečo by na to m malo byť niečo čudne zle alebo čo nie nevadilo by mi to .. ešte by som ju tam dokopal nech nech ide ... niekto to robiť musí .. a pravdu povediac toho človeka mi je ľúto
u chlapa gynekológa som bola raz a mám zážitok na celý život, našla som super gynekologičku a to je hneď lepší pocit na duši keď sa ....tam hrabe žena a nie nejaký chlap
nie, pohodicka... len som ju trochu lutoval, ked uz teda nebola panna, a vysetrovali ju uz tak poriadne... tak to jej je neprijemne... ale inac pohoda A chodi zene...
Ja som bola u gynekológa až v 19-tke a tiež som sa veľmi bála čo to bude a tiež som potom povedala že sa to dalo a bolo to fajn...na to však nikto nemusí žiarliť...fajn len preto že to nebolo tak neskutočne nepríjemné ako si to baba predstavuje keď nevie do čoho ide...a lekári sú profesionáli...myslím že pri máloktorej si povedia že-hm krásne dievča...alebo niečo podobné...je to ich práca, liečia ženy, vyšetrujú...nič zvláštne. aaaa ešte by som chcela povedať (nie poučovať nechápte ma zle) al chalani by tak ako tu píšete poniektorí že ste radi že vaša priateľka sa o seba stará a chodí na preventívky...aj vy by ste mali k uroléogovi-hneď pochopíte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
baby,aky mate pocit ak váš chalan ide k pediatrovi/obvodnemu ? nie je vam to neprijemne,ze vas partner chodi k lekarovi?
@16 to čo si písal ako posledné nepovedala to takto ale tiež mi to bolo také rypnutie pod kožu
@17 no sme na tom zrejme rovnako ... teda vzhľadom na to aký si bol ... aj ja som strašne žiarlivý.. pravdepodobne to bude tým
Lebo podľa mňa by sa ku gynekológovi malo chodiť až po svadbe. S tým gynekológom.
@21 po zdravotnej stránke je to jasné .. tú neriešim ak ste nepochopili
@22 presne o takýchto "zaujímavých poznámkach som hovoril...