Ked budem mat vztah, chcem aby sme sa doplnali a striedali to. Mat psicka, ktoreho taham pri nohe by ma nudilo a byt pod papucou a brat stale len naservirovane tiez nie ] taky zdravy stred. Ale inac vo vztahoch som mal tendenciu byt pasivnejsi a u mileniek aktivnejsi
@tasha5 Ako nehovorim, ze by som teraz bol pasivny, ale tu z birdzu si nedokazes utvorit uceleny pohlad na cloveka. Vid kittyboo, ktoru ked videli birdzaci v telke, boli prekvapeni, ze posobi menej sebavedomo, ako na fotkach Nahodou sa mi vzdy pacili dominantne zeny, ktore ma mohli niecomu naucit a niekam na posunut
@method ale z toho vsetkeho myslim sak si aktivny tvor, tak ucelene, chapes jak myslim a ta dominancia by tiez mala byt taka striedava aby sa kazdy od seba cosi naucil
Ked som bol neskuseny bol som dost aktivny, lenze tuna dievciny si to prelozia aktiviny chlap=submisivny psicek (vyvsetlite mi to niekto?)...potom som pouceny bol pasivny, lebo tunajsie zienky si vysvetluju pasivita=sebavedomie (to uz nechapem vobec??) az na vynimky, ktore si to vysvetlujuaj inak, napr. pasivita= sebavedomie 0.., takze teraz hladam taky stred, kde aktivita ide z oboch stran...lebo ja nie som ten typ, ze mi vsetko musi zariadit niekto iny...ono aj zeny vedia byt dost aktivne, ak im zalezi na vztahu + zeny, co chcu vsetko riadit a vsetko musi byt podla nich neznasaju aktivnych muzov, aspon co som tak vypozoroval
som silno aktívna čo sa organizovania blbostí a stretávania sa týka.
a ešte viac budem, keď bude teplo!
nedovolím mu furt toľko sa v cvernovke zašívať, jak teraz verú. :letim:
(momentálne mi postačuje aj pivovanie sa s kamoškovcami.)
Je to tak 60/40. Som menej aktivny, kedze zijem v cudzine a nepoznam to tu az tak dobre ako moja priatelka, takze navrhovat co budeme robit a kam pojdeme je pre mna podstatne tazsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@mygate aaale ty co zas komentujes ma nezvyraznuj
ach jaj
to je tak, ked raz zena ukaze, ze je schopna iniciativy, tak nepohnu ani prstom
a ešte viac budem, keď bude teplo!
nedovolím mu furt toľko sa v cvernovke zašívať, jak teraz verú. :letim:
(momentálne mi postačuje aj pivovanie sa s kamoškovcami.)