mňa by potešila aj nejaká fotka, maličký plysáčik, vankúšik, zaujímavá knižka..nejaká special s receptami alebo nejaký dobrý román...alebo aj dobrý parfúm.. ale ja sa teším aj maličkostiam aj keby mi niekto niečo nakreslil, vyrobil tak by som sa potešila ešte viac, lebo viem, že to tomu človeku zabralo viac času ako len niečo kúpiť.. no ale aj kozmetika sa zíde...
knižka, niekam do reštauky alebo na diskotéku si vyraziť, bižutéria alebo nejaký pekný kus oblečenia (tričko, šál, čiapka ), kvety alebo spraviť nejaký album fotiek kde ste vy dvaja
knihy, voňavka, nejaká pekná šálka na čajíčkovanie, nejaký obrovský plyšák s rozmermi dva krát dva metre, šálkotermoska, reštika, vstupenky na fesťák v roku 2016 18.8. aby som cítila, že so mnou plánuje byť i dlhodobo, izba plná balónov, vlastnoručne upečená krtkova torta
v poslednej dobe už nič, nie že by som bola taká rozmaznaná alebo nevďačná, jednoducho mi prestalo nejak záležať na materiálnych veciach...
stačila by mi iba gratulácia, lebo by som vedela, že ten človek si na mňa spomenul, prípadne, keby mi prišiel na oslavu, lebo by som vedela, že si na mňa spravil čas...
ale tak kvet by ma potešil, alebo nejaké sviečky alebo niečo ručne vyrobené, niečo malé, nie drahé, dané zo srdca
ak si jej ešte nekúpil retiazku, tak súhlasím s retiazkou a kvetmi .. ak si jej už niekedy dal to isté tak by bolo blbe jej davat na každy sviatok retiazku a kvety sice kvety potešia vždy .. skús jej vlastnoručne upiect k tomu nejakú tortičku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@1 , @2 su dobre napady
hm...kvety by ju určite potešili...ale ak chceš niečo trvácnejšie tak skús knihu, alebo ako spomínala @nataly005 niečo z kvalitnejšej bižutérie
Alebo ak vieš, že miluje klinčeky, tak jej kúp kyticu kvetov s nejakým počtom, čo by niečo značilo a pridaj tam nejaké vyznanie.
A kvety musia byť! To ju poteší ešte viac ako ten šperk, to bude len také doplnenie ^^
a inak aj obycajna sladkost by mi uplne stacila
fakt uplna drobnost a k tomu aby bol na mna celucky den najmilsi ako to ide
ale @2 je dobré. vždy som chcela dostať kvety.
tiež mi to príde pozoruhodné a možno aj trošku smutné
ale inak tým, čo navrhuje @2 nič nepokazíš
stačila by mi iba gratulácia, lebo by som vedela, že ten človek si na mňa spomenul, prípadne, keby mi prišiel na oslavu, lebo by som vedela, že si na mňa spravil čas...
ale tak kvet by ma potešil, alebo nejaké sviečky alebo niečo ručne vyrobené, niečo malé, nie drahé, dané zo srdca
a nejaké posedenie pri sviečkach a pri dobrom filme