jednoznačne pery.. keď si predstavím že by sa s nimi nejaká iná.. jednoducho tá predstava.. žiarlim a zúrim ako nikdy.. jednoducho sú moje a nikomu ich nedám..
@yoginko..absolutne s Tebou suhlasim a chapem Ta Romi ..konecne som nasla niekoho komu sa tiez pacia muzske ruky a nebude si o mne mysliet ze som debil ..prva vec co som si vsimla na Maťovi..ruky.. ..
@yoginko absolutne s Tebou suhlasim a chapem Ta Romi ..konecne som nasla niekoho komu sa tiez pacia muzske ruky a nebude si o mne mysliet ze som debil ..prva vec co som si vsimla na Maťovi..ruky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Na mne: nič
Ale fuj, aká nemravná téma.
na partnerovi asi ruky, oči
na sebe? fuha.. tazke otazky ale asi oci a prsia
A na mne oplznosť
A moje vlasy
no a na sebe lubim oci a jednoznacne moje čaptavé nohy
ale keď si mám vybrať,asi oči,pery a ruky...
a na sebe,neviem neviem... páčia sa mi moje vlasy,čím sú dlhšie zaberajú aj viac času a potom oči a asi aj nohy
na mne...oči,pery,vlasy,postava
Na partnerovi: Vlasy, oči, atď.
na partnerovi vlasky, pery
@yoginko absolutne s Tebou suhlasim a chapem Ta Romi ..konecne som nasla niekoho komu sa tiez pacia muzske ruky a nebude si o mne mysliet ze som debil ..prva vec co som si vsimla na Maťovi..ruky....