nie som si istá. možno je toho učenia približne rovnako, no stredoškolský systém som nenávidela a pripadala som si neslobodná.
výšku beriem ako hobby, inštutúciu, kam chodím dobrovoľne, kde to ľúbim a kde som stretla veľa skvelých ľudí. proste ja si vážne na prednášku zájdem skoro tak rada, ako večer do hospody
mám viacej voľného času, ale nemyslím si, že je to školou, ale skôr tým, že ked som chodila posledný rok a pol na strednú, tak som brigádovala cez týždeň, čiže som nemala moc času, naháňala som sa, chodila neskoro domov.. teraz mám viac času, ale aj tak ho nevyužívam tak, ako by som mala
na vysokej, mám niekolko prezentácii, reporty, essay, niekolko testov.. ale dokopy je to tak že mám na každé dosť času... a do týždňa chodím 3 dni do školy, dokopy mám ale 9 hodín vrátane seminárov, labákov a cvičení
ako sa to vezme.. skor menej, ale stale nie malo.. na strednej som si to odsedela kazdy den od 8 do 14:00.. teraz ked mam debilny rozvrh tak som v skole od 11 do 5 alebo do 7 alebo tak podobne, tak ten zvysny cas nemam velmi ako efektivne vyuzit...alebo mam len sa mi nechce no a vlastne teraz, ked zacinaju zapocty tak mam minimum casu..
keďže na gympli som bola bifľa a učila sa na všetky predmety vždy všetko na 1 a teraz sa neučím vôbec, takže je to radikálny rozdiel.. a na vš nemusíš chodiť do školy každý deň.. takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
výšku beriem ako hobby, inštutúciu, kam chodím dobrovoľne, kde to ľúbim a kde som stretla veľa skvelých ľudí. proste ja si vážne na prednášku zájdem skoro tak rada, ako večer do hospody