Dokazali by ste mat vztah s mafianom, gangstrom, gaunerom, vagabundom, keby bol lovaty fesak a fungovala by medzi vami chemia? A dokazali by ste s nim mat aj deti? Alebo by ste ho poslali k vode hned ako by ste zistili cim sa zivi?
viete ako skoncia ženy mafiánov? v čiernom vreci pod zemou
bála by som sa
peniaze ma nezaujímajú (okrem tých mojich samozrejme) a odolala som už aj ženatému mužovi i ked ma hrozne priťahoval takže myslím že moje zásady sú silnejšie ako chémia a pudy (zatial)
odpudzuju ma muzi, okolo ktorych je privelky rozruch. okrem toho, muzi ktorych opisujes sa vacsinou spravaju ako dobytok, arogantne, hrubo k zenam, dovoluju si a snazia sa manipulovat. taky vztah moze fungovat snad len vo filme..
@Narazuvzdornaa co su to ti slnieckari a ja som asi slnieckar asi tiez sa vela smejem ako slniecko na hnojicku
@Atropabelladona aj ja sa spravam niekedy k zenam ako dobytok a pritom niemsom mafian... ja si myslim ze to s tym vôbec nesuvisi ale aj keby bol gentleman, nebala by si sa zit s takym clovekom? ved ked nema moralne zasady k inym myslis ze k tebe ich bude mat? Aj ked zas na druhej strane mozno aj psychopati su schopni lasky.
Ako sa poznam, zdupkala by som po prvom preukazani, ze take nieco robi.
A po druhe, mna takito radoby arogantni a hrubi frajeri neskutocne odpudzuju, cize ani ta chemia by tam isto nefungovala.
Ak by bol vzdelaný a inteligentný aj napriek tomu že by bol mafián, ku mne by bol dobrý a fungovala by medzi nami chémia a obaja by sme boli nezadaní prečo nie?
@riddler Tak ak by bol vrah, tak isto nie. Iba ak by bol mafián, taký akých vidím v politike, proste nelegálnu činnosť by vykonával iba vo finančnej sfére.
@paulieevans ked neni moralny k inym, pochybujem ze bude lepsi k tebe. Mozno na zaciatku hej, ale ked ho prestanes bavit mozes dopadnut ako niektore frajerky mafianov, pri hadke ta zbije a ked sa ta bude chciet zbavit lebo uz ma inu tak ti trebars vyleti auto do vzduchu.
@xxar3s Tisíc krát to ešte zmaž a napíš znovu Okej, však ja sa nehádam, je to možné, ale myslím, že mám taký čuch na ľudí, žeby som si vybrala možno mafiána ale tak aby bol ku mne dobrý a morálny. Celkovo je to proste vymyslená a dosť nereálna situácia. Okrem toho, momentálne žijem vo vzťahu, kde sme sa jasne dohodli, že šťastie nás dvoch je nám prednejšie ako všeobecné šťastie takže ani samú seba nepovažujem za 100% morálnu osobu.
@paulieevans no ale ak si ochotná pripustiť,žeby ti nevadilo mať za partnera mafiána,čo robí podvody a zlodejiny vo finančnej oblasti,tak tým pádom nemôžeš kritizovať politiku a to,čo sa v nej deje,lebo v podstate si rovnaká ako oni. To je akoby si šla do koalície so Smerom a prehliadala všetko zlé čo urobia,ak by k tebe a tvojej strane boli dobrí a tiež vám z toho čosi kvaplo.
@riddler Ja už nemám náladu rozoberať politiku, zbytočne som si z toho ničila nervy. V poriadku? Nie, keby som šla do politiky tak nekradnem, lebo by mi bohate stačil parlamentný plat, nesnažila by som sa na seba upozorňovať podvodmi, machináciami ani ničím podobným, nie som hamýžna a nepotrebujem na konte v Belizé niekde milióny. Pohode by mi stačil plat 2 500€ a nič ďalšie by som vo svojom živote neriešila.
@paulieevans no tak je možné,že ty by si nekradla,ale je veľa takých žien,čo nadávajú na Fica a pritom keby ich namotal nejaký namakaný fešák s drahým autom,čo by ich brával na dovolenky do Dubaja,tak by im bolo jedno,že rozkráda celú republiku. Napríklad taká Sisi by nad tým asi prižmúrila oči
@paulieevans dobre hovoríš ja by som zase bral takú mafianku s mafiánovou dcérou by to ale bolo o čosi ťažšie tam by mi dosť zvieralo riť pri rodinnej večeri alebo čo keby na mňa prehovoril
Rozhodne nie. Ak s niekym chodím, tak to pravdepodobne budem myslieť vážne (nie som zástancom chvíľkových vzťahov na pobavenie). A keď to s niekym myslím vážne, že možno raz s ním budem chcieť mať aj rodinu, nechcem aby to bol hajzel. Ja sama by som s ním nevydržala žiť, a niečomu takému by som ani svoje deti nevystavila (niekomu tak morálne skazenému).
@paulieevans To naozaj? Takže by ti nevadilo mať za partnera zlodeja? Akokoľvek vzdelaný/inteligentný a pohľadný, nemal by správne morálne hodnoty. Osobne si myslím, že je to vo vzťahu veľmi dôležité
@paulieevans som to zmazal prvykrat omylom lebo som omylom klikol na x ale este som si to pamatal, druhykrat som zase nedal zavinac pred tvoje meno tak som to zase zmazal naschval, to som cely ja obe ruky lave. Ta tema sa zaklada na realnom zivote, byvala tiez predomnou chodila s takym vagabundom nechcem povedat ze mafianom a je dost takych piciek co riesia taketo typy chlapov preto som zalozil tuto temu, zaujima ma ich postoj ci nemaju strach chodit s niekym kto ma skripleny charakter, ale na birdzi asi takych zien vela nebude. Ja tiez nie som 100% moralny porobil som v zivote aj vela picovin ale rozhodne nechcem zit z toho ze niekomu ublizujem, alebo zapalim, tak ako niektori ludia ktori nemaju charakter.
@xxar3s zalezi na tom, v com by spocivalo jeho gaunerstvo.. je velky rozdiel medzi napr. vrahom a kseftarom. s vrahom by som nechcela mat nikdy nic, ten ma moralku uplne pokrivenu.
@atropabelladona sak prave teraz si hovoris ze vraha by si nikdy nechcela ale keby prislo na lamanie chleba a ty by si bola uz davno zalaskovana?... a najhorsie je ze srdcu nerozkazes a castokrat sa das dokopy s clovekom, ktory sa ti paci je ti sympaticky, vela sa smejete a pritahuje ta na tom cloveku ze je niecim iny a vynimocny ze je uzasny, ale ked o nom zistis nieco viac pytas sa "preco ja?"
@xxar3s nie som typ cloveka, ktory sa zamiluje do sympatii, chemie a poblaznenia. niekedy staci, aby muz povedal par nevhodnych viet a v lepsom pripade moj zaujem opadne, v horsom pripade sa mi dany jedinec uplne zhnusi. uz sa mi to stalo niekolkokrat.. vsetko super, potom povedal co povedal a bol to koniec, uz som sa viac neozvala. to, co opisujes, sa mi nestava, nedokazem sa zamilovat do niekoho, kto nesplna moje kriteria, na to som asi az prilis egocentricka. kym sa naozaj zamilujem, tak to trva aj niekolko mesiacov. neovladaju ma pudy. dalsia vec je, ze je to cele len vykonstruovana situacia, pretoze som zadana uz takmer 8 rokov a novy vztah zalozeny na poblazneni je nerealny.
@Savvym vo filmoch to vacsinou prezentuju uplne opacne. bohatych muzov vykresluju ako galantnych gentlemanov so slusnym spravanim a dobrym vkusom, ochotnych zmenit sa pre svoju vyvolenu. v realite su bohati muzi vacsinou arogantni, namysleni a k zenam sa spravaju ako k tovaru. viem to z vlastnej skusenosti, ale urcite sa najde aj par vynimiek.
@atropabelladona moze byt ja neviem ako to mas, ale viem ake su zeny vseobecne, ze sa casto poblaznite viac ako my chlapi a casto potom nerozmyslate vobec aj ked ja hodnitim skor baby okolo 20. ty uz si asi starsia a zodpoovednejsia. A este dalsia vec zamilovanost neni zalezitost pudov (pudy ma nastarosti maly mozog - to je ta cast mozgu ktoru sme zdedili po plazoch) ale skor chemie (dopamin - neurotransmiter ktory sposobuje zavislost). Clovek sa k opacnemu pohlaviu sprava pudovo prave kym sa nezamiluje potom je to tak 50 na 50. vraj zamilovani muzi maju prave znizenu hladinu testosteronu.
@xxar3s tiez patrim do skupiny okolo 20, vek v profile je vymysleny. mna do velkej miery ovplyvnuje prave ta psychicka stranka. jasne, ze mi muz musi byt aj sympaticky, ale ked si povahovo nesadneme, tak ma zacne odpudzovat. nie som skratka typ zeny, ktora sa najprv zamiluje, potom zisti, co je to zac a potom sa trapi, pre jeho povahu.
@atropabelladona aj mna zaujima na zene hlavne psychika. Teda musi sa mi aj pacit ale dolezitejsie je aby sme mali podobny temperament, a aby medzi nami bola iskra zhoda neviem ako to nazvat.... riez mam rad komunikativne a spolocenske baby lebo ja som rovnaky. Ale inak to ze si s niekym rozumies po povahovej stranke tiez podla mna este nestaci
@xxar3s ono je to so vztahmi trochu komplikovanejsie. zaklad je mat rovnake hodnoty a plany do buducna. ludia si mozu rozumiet, ale ked je ich predstava o zivote uplne odlisna, budu sa len trapit. urcite je to aj o kompromisoch, ale je tam urcita hranica, za ktorou to uz nie su kompromisy, ale zrieknutie sa seba sameho. vo velkej vacsine je to prave vysadou a chybou najma zien, u muzov to nie je take caste. asi za to moze evolucia pocas obdobia, ked bolo potrebne, aby sa zena prisposobila hoc akemu zivotu, ale dnes je to zenam len na skodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
bála by som sa
peniaze ma nezaujímajú (okrem tých mojich samozrejme) a odolala som už aj ženatému mužovi i ked ma hrozne priťahoval takže myslím že moje zásady sú silnejšie ako chémia a pudy (zatial)
@Atropabelladona aj ja sa spravam niekedy k zenam ako dobytok a pritom niemsom mafian... ja si myslim ze to s tym vôbec nesuvisi ale aj keby bol gentleman, nebala by si sa zit s takym clovekom? ved ked nema moralne zasady k inym myslis ze k tebe ich bude mat? Aj ked zas na druhej strane mozno aj psychopati su schopni lasky.
A po druhe, mna takito radoby arogantni a hrubi frajeri neskutocne odpudzuju, cize ani ta chemia by tam isto nefungovala.
@paulieevans To naozaj? Takže by ti nevadilo mať za partnera zlodeja? Akokoľvek vzdelaný/inteligentný a pohľadný, nemal by správne morálne hodnoty. Osobne si myslím, že je to vo vzťahu veľmi dôležité
@Savvym vo filmoch to vacsinou prezentuju uplne opacne. bohatych muzov vykresluju ako galantnych gentlemanov so slusnym spravanim a dobrym vkusom, ochotnych zmenit sa pre svoju vyvolenu. v realite su bohati muzi vacsinou arogantni, namysleni a k zenam sa spravaju ako k tovaru. viem to z vlastnej skusenosti, ale urcite sa najde aj par vynimiek.