@leiladrumnbass nedavno som si kupila take balenie, ktore bolo este zrejme z vianoc a bol to dopredaj - bola tam podkladova baza, hubky na nanasanie a make up - od dermacolu, myslela som ze to nebude nic extra, ale je super... ale ja inac pouzivam rozne znacky - rimmel, maybelline... ale tie lacne šmejdy som vyskúšala, ale nikdy viac - ako new york style ci jak sa to vola, ani neviem (to ich maju väčšinou bezne v drogerkach v stojanoch, ale su strasne)....
Ja pozivam BB-krem od Garnier. Ostatna kozmetika? Tak to potom pouzivam YSL spiralu, ruze, lesky a aj rozjasnovac....a nemozem si ich vynachvalit. Na licka pouzivam Dior. Ocne tiene striedam dior a Mua.
A z dekorativnej kozmetiky je najlepsi podla mna rozjasnovac a bronzer.
používam GOSH,pretože iná značka mi nesadla tak dobre ako práve gosh! som silný alergik (na parfumované veci) a gosh našťastie vyrába veci bez parfúmu,nedráždi oči a ani pokožku
pouzivam missha bb cream, riasenku najlacnejsiu aku zozeniem v drogerke s mojou najoblubenejsou kefkou od l´orealu, puder dermacol, lesk na pery, ktory mi prave padne do oka (mam rimmel, miss sporty, bourjois, labello, avon)
Make up od oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation... Nemám síce 35 ale raz bol v zľave a je úplne skvelý... nerobia sa mi šupinky ani nič... poväčšine mám všetko Oriflame... len špirálu mám inú... ale neviem akú...
@tomias dobre tak forum pre baby a este pre teba ojooj dakujem za lichotku!
btw ja pouzivam vsetko od mary kay podla mna najlepsia kozmetika, ale ak momentalne nemam mary kay (nestava sa casto ale AK) tak max factor... mam nejake tiene od dioru, su dobre tiez a mala som aj spiralu od dioru ale dost ma sklamala
@leiladrumnbass sice nebol som s tebou uz dost dlho v bezprostrednom kontakte,ale za onych cias si to tusim prilis nevyuzivala a ked tak len v minimalnej miere co si pamatam
make-up sa mi zda super estee lauder - double wear. alebo toleriane od la roche-posay. alebo znacku clinique mam velmi rada... ale tie su vsetky dost drahe. z dostupnejsich "drogeriovych" znaciek mam rada BB krem od garnier - vyzera dost prirodzene, ale slabo kryje.
najlepsi puder: everyday minerals. ale na slovensku ani v CR sa kupit asi nedaju, objednavala som cez internet. maju tiez skvele stetce
spiralu mam od max factor 2000 calorie a som spokojna. este l´extreme od lancome bola super, ale zbytocne draha podla mna, porovnatelny efekt sa da dosiahnut aj s inymi.
"licka" mam z dermacolu, ale pouzivam to malicko. ceruzky na oci sa mi zdaju vsetky rovnake, lesky na pery ani nic ine na usta nemam rada a nepouzivam, tak neviem poradit
@leiladrumnbass Ja osobne nepoužívam len jednu značku, pretože jedna značka nemusí mať všetko, čo ti vyhovuje. Veľmi ti môžem odporučiť make-up od zn. La Roche-Posay - dokonale kryje, pleť je krásna... A potom používam ešte zn. GOSH - špirálu, čiernu ceruzku... Tekutú očnú linku mám obyčajnú od Essence - je lacná a som s ňou veľmi spokojná. A od Max Factor mám teraz púder :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A z dekorativnej kozmetiky je najlepsi podla mna rozjasnovac a bronzer.
a riasenku používam takú červeno čiernu z oriflamu, lebo je super a pekne oddelí riasy...a zvyšok mi je jedno a moc to ani nepoužívam
vlastne ešte tekutú linku mám z essence
btw ja pouzivam vsetko od mary kay podla mna najlepsia kozmetika, ale ak momentalne nemam mary kay (nestava sa casto ale AK) tak max factor... mam nejake tiene od dioru, su dobre tiez a mala som aj spiralu od dioru ale dost ma sklamala
a nemas zac
najlepsi puder: everyday minerals. ale na slovensku ani v CR sa kupit asi nedaju, objednavala som cez internet. maju tiez skvele stetce
spiralu mam od max factor 2000 calorie a som spokojna. este l´extreme od lancome bola super, ale zbytocne draha podla mna, porovnatelny efekt sa da dosiahnut aj s inymi.
"licka" mam z dermacolu, ale pouzivam to malicko. ceruzky na oci sa mi zdaju vsetky rovnake, lesky na pery ani nic ine na usta nemam rada a nepouzivam, tak neviem poradit