Akoze neviem preco by som to nejako extra mal riesit, pokial je ta laska z jej strany uprimna, tak neviem preco by ma malo zaujimat co bolo predo mnou?
Akoze toto je uzasne, chlap ked je single, tak si moze zasuvat kolko chce a nikto sa nanho krivym okom nepozrie...Ved je chlap, potrebuje vyprazdnit gule nie...?
Ale zenska, ta ked nema priatela, tak zeby z nej bola mniska, ze? To by sa vam pacilo...
A este my vysvetlite, ked baba nechce byt vo vztahu, len zato, aby v nejakom bola, ale radsej si chce pockat, kym najde niekoho, kto jej za to usilie bude stat, tak ma sediet doma na riti a potlacovat svoje potreby?Potom sa necudujme, ze tolko zien ani len nevie, co to ten orgazmus je...
Akoze neviem, ale ja keby som bola chalan, tak by som radsej chcela dievca, co si uz co-to odzila, svoje telo pozna, a nema so sexom ziadne nevyriesene komplexy...
@Miluskaaa nikde nie je napisane, ze ak mala zena viac partnerov (sexualnych) tak je automaticky "lahka dievcina" Otazka bola polozena 18 rocnej partnerke ... takze ak by ta baba stihla vystriedat priblizne 20 chlapov, dost velka pravdepodobnost, ze dasli moze byt len a len v poradi. A to iste plati aj naopak. Clovek nie je zvieratko ... ked vidi fenku a hned skoci a fenka ostane stat pri nom. Clovek vie svoje pudy kontrolovat.
uplne bežne stretnete dievča idete sa z ním prejsť a prvá otázka koľko si mala partnerov? 4? sorač nemam zajem podľa mňa to je jedna z menej dôležitých vecí....jasne keď ma 17 a mala 32 partnerov tak niečo nieje v poriadku ale v skratke:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale to je tak orientacne...
tuto temu nemyslite vazne, ze nie? a uz vobec nemozete mysliet vazne tie komenty
Chcem pannu!
Veď aj jeden sexuálny partner z nej robí kurvu.
Ako si to tie dievcata dovoluju, mat sex s niekym inym pred vami???KURVY su to!!!
Sa pozrite do zrkadla,pokrytci jedni!
Možno že sa hovorí že sa vybláznila, a že už nepotrebuje , ale vydrží tak 2-4 roky, viac nie ... čista štatistika
mne to príde tiež smiešne, keď niekto merá charakter podľa šukov
veď chlap, keď veľa šuká, je borec!
zato žena musí byť automaticky kurva
Ale zenska, ta ked nema priatela, tak zeby z nej bola mniska, ze? To by sa vam pacilo...
A este my vysvetlite, ked baba nechce byt vo vztahu, len zato, aby v nejakom bola, ale radsej si chce pockat, kym najde niekoho, kto jej za to usilie bude stat, tak ma sediet doma na riti a potlacovat svoje potreby?Potom sa necudujme, ze tolko zien ani len nevie, co to ten orgazmus je...
Akoze neviem, ale ja keby som bola chalan, tak by som radsej chcela dievca, co si uz co-to odzila, svoje telo pozna, a nema so sexom ziadne nevyriesene komplexy...
ono je to fajn, ak vam niekto da svoje panenstvo (panictvo) ale neviem si to predstavit, ze by nevedel/a co robit
nech ich ma aj 20 no boze, aspon sa sprava prirodzene, ved aj zeny sex urcite chcu, co je na tom?
nesuhlasím z chalanmi čo , tvrdia že max . traja partneri pretým inač je to kurva .
tak sa to fakt neda zovseobecniť , len ako som už napísal vyššie čím viac by ich bolo
tým by som mal viac nazvime to žiarlivých myšlienok a dotyčná menej dôvery.
baba sa s niekým vyspí,trebárs so spolužiakom,kolegom,pritom ona je voľná a on zadaný...a čo z toho vznikne???on to potreboval,a ona je kurva...