Nechcem sa vydávať, teda aspoň teraz to tak vidím, lebo pri tom, aké mám šťastie na chlapov ktorí nevedia čo chcú alebo sú v inom experti, si radšej zoberem za muža naše WCko
ja som čakala, že to bude normálna diskusia, kde sa budú ľudia baviť o charakterových kvalitách a nie, že sa budeme točiť okolo milujúci-starý-pekný-bohatý ale však dobre. a tento krát nemusíme vedieť určiť jeho vlastnosti podľa fotky?
(už len z toho dôvodu, že ak by som sa nebodaj vydávala, tak by som si zrejme zmyslela aj potomstvo a... to bude chcieť poriadne skvelé gény, aby neutralizovali tie moje a decká boli aspoň trocha normálne
jaj jaj no niekto si spomenul na fiasko a este to pripomina,ako keby ta dotycna nikdy neurobila chybu nejde o foto ale o to akeho partnera si dievcata hladaju
načo by mi bol chlap, ktorý ma miluje, keď ja jeho nie? na to, aby som si niekoho chcela zobrať, tak tam musí byť niečo omnoho viac ako len to, že on miluje mňa.
@grietusha - ona to asi myslela tak, že aj ty budeš doňho zamilovaná... aspoň tak som to ja pochopila, hoci, ako to teraz čítam ešte raz, možno si naozaj domýšľam
kedze svadba je pokracovanie vztahu /zabudnime na vegas/ tak moznost krasy asi odpada lebo keby mi bol vyslovene hnusny tak by som s nim asi ani nezacala chodit vsak ano. a zase svadby z cistej lasky a nezalezi mi na bohatstve...to je tiez take uprimne ako moje obocie. nevravim ze musi byt milonar ale tak nejako zabezpeceny by byt rozhodne mal a hlavne musi mat potencial taky aj ostat /skola, praca/. samozrejme sa s nim musi dat vydrzat a musi byt schopny vydrzat so mnou a chciet deti kedze ja ich rozhodne chcem........a sklapat hajzlovu dosku
Pekne hlúpe možnosti, aspoň pre mňa.....pre mňa je dôležité to, aby som toho chlapa milovala ja do každej bodky, aby on miloval mňa celú, aj moje škaredé tetovanie,aj môj životný chaos aj môjho protivného psa a všetky ostatné drobnosti, ktoré robia mňa mnou...aby som s ním dokázala cele hodiny mlčať alebo sa celé hodiny rozprávať...aby vedel, akú kávu pijem ráno, že nejem mäso a že pred spaním si púšťam Rusalku a potom si ho vezmem za muža !
chýba mi tu možnosť múdry, pekný a bohatý tak oukej bohatý byť nemusí to si vytvoríme sami ja dávam prednosť duchovným hodnotám, čiže som označila že miluje on mňa a ja jeho. ale s druhou časťou vety sa nestotožňujem, pretože súhlasím s prvým komentárom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
(už len z toho dôvodu, že ak by som sa nebodaj vydávala, tak by som si zrejme zmyslela aj potomstvo a... to bude chcieť poriadne skvelé gény, aby neutralizovali tie moje a decká boli aspoň trocha normálne
načo by mi bol chlap, ktorý ma miluje, keď ja jeho nie? na to, aby som si niekoho chcela zobrať, tak tam musí byť niečo omnoho viac ako len to, že on miluje mňa.
kto vraví,že sa chcem vydávať?
..kvak..
ROFL!!!!!
to keď sme na jachte v chorvátsku a vidím bohatých rusov starých s 20-30rokov mladšími polovičkami ta tiež si toto myslím, že len čaka kým umre