smells like teen spirit, come as you are(Nirvana) ...mne išlo celkom ľahko aj don(apostrof)t cry(Guns n roses) , sum 41 - pieces je totálne ľahká a ešte green day - holiday - dúfam, že power akordy nevadia - keď, tak si nájdi akustickú verziu
Najdi si známe pesničky a od nich akordy a začni.(najprv tie akordy sa nauč) Ja som hral asi prvé Oasis- Wonderwall a potom Red Hot Chili Peppers niečo ale to som už mal za sebou bassgitaru takže to je o niečom inom. Ale akordy to je zaklad.
Samozrejme ako prvé Smoke on the water, potom Kohútik jarabí, Come as you are a About a girl od Nirvany, Wonderwall od Oasis (ja som strašne hluchá, viem len kúsky, ale tieto veci si aspoň pamätám - všetko ostatné, čo som sa kedy učila, som zabudla)
ja som zacinal s Red Hot, Californication, Other Side, Scar Tissue, Road Trippin, veci od Nirvany..
no a samozrejme Metla a Nothing Else Matters, potom Unforgiven (jedno z prvych sol co som sa naucil), Fade To Black, One je fajn ked sa clovek nauci druhu gitaru..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale gitaristka nie som a ani hrať neviem a vlastne už ani nehrám.
- Come as you are
a podobne...
úplne jednoduché a pekné
a potom skús
» www.supermusic.sk/skupina.php?idp...
» hudba.zoznam.sk/inekafe/piesen/...
...skús ešte pohľadať niečo od ine kafe....niektoré sú v celku jednoduché
Deep Purple - Smoke on the Water
potom ešte nejaké country ...
Nirvana - Come as U are, smells like teen spirit
Avenged Sevenfold - tonight the world dies
big girls dont cry.
used to love her.
wonderwall
a obmieňala som všetky základné akordy.
Ďalšia bola Zuzana Smatanová Tam kde sa neumiera ... Hrozne ľahká je Johnny Cash - Hurt a je aj pekná ... A inak si brnkám svoje
ja som zacinal s Red Hot, Californication, Other Side, Scar Tissue, Road Trippin, veci od Nirvany..
no a samozrejme Metla a Nothing Else Matters, potom Unforgiven (jedno z prvych sol co som sa naucil), Fade To Black, One je fajn ked sa clovek nauci druhu gitaru..
je toho dost