Moznoze sa ludia nepridavaju preto, ze sa im pacia blogy, ale celkovo ako vystupuje ten ktory uzivatel na Birdz. Neviem, ci je to tak, ale jedno z vysvetleni by to bolo.
Ja nechápem ako to môžu vôbec nejakí ľudia považovať za srandu, vytvoriť si falošný profil a spamovať fórum s imbecilnými otázkami a tvrdeniami. To fakt nemajú život a musia sa ukazovať akí sú "vtipný", a honia si ego na tom že ich tu každú zpi*čuje s prepáčením...o čom to je?
@azizi Teda sorry, zlú vec som oscreenoval Každopádne myslím že som mu hentam dal hlas a nejak sa mi do fanov nepridal, nevadí
Ide skôr o to že čo som tak letmo nazrel medzi tých jeho 40 fanov tak to sú všetko podobní lameri jak on, preto by asi malo ísť o jeho duplicitné účty a aj pár ľudí ktorých možno spamoval podobným spôsobom ako tým hore nech si ho pridajú do obľúbených a za to dostanú neviem čo, ale v konečnom dôsledku asi dostali baraní chuj ako ho poznám
TY SI UŽ AKÝ KOKOT TRÁPNY ?!?! Jeblina skurvena pojebana sa nauč písať decko prijebane sprosté. Že "why a odikal...alebo "keď má only 2 blogy..." Ty si riadne pridrbané decko >.<"
No som tu , spammovat a spravat sa ako debil *debilne ankety,pri*rbane otazky,fake nicky...* som zacal preto,lebo som chcel podkopat uroven birdzu este viac ako je ale potom som zistil ze su tu i fajn ludia,napriklad :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
jo jasne ale mne jse to takhle libi alepokusim jse
a neni to trapní ze jsi takhle pridava fandy?
budem po cesky heej? hrozne ma to bavi
jj je to trapny a taky mi to vadi ptz az si zalozi dalsich 100 nicku tak me predjede a on si to nezaslouzi :´(
ty to mas mozna protoze jsi sexy
@malapohroma
ty chces byt nejlepsi bloger birdzu?
To je celé.
@krutafunebracka Tu sa to dá pozreť, poprípade zmazať - » www.birdz.sk/ludia/moji-oblu...
Ide skôr o to že čo som tak letmo nazrel medzi tých jeho 40 fanov tak to sú všetko podobní lameri jak on, preto by asi malo ísť o jeho duplicitné účty a aj pár ľudí ktorých možno spamoval podobným spôsobom ako tým hore nech si ho pridajú do obľúbených a za to dostanú neviem čo, ale v konečnom dôsledku asi dostali baraní chuj ako ho poznám
Inak taketo spravy rovno mazem.
pf.
modrých je nevyčerpateľná zásoba, nikdy sa neminú a žiadny neostáva sám !!! (ako Mušketieri, či Lochneské príšery) :p
@malapohroma @velkapohroma @krvaaa @fr4nk1 @xhtml , atd...
No a pre @quiksilverfans a jeho ``anglictinu`` tu mam specialny obrazok