a samozrejme, urcite sa ozve niekto, kto ti bude vycitat, preco si sa nestazoval tskou, ale zakladal forum.
je to absurdne, na tsky si admini ani neracia reagovat, nie to este sa tym aj zaoberat. a vymazavaju si tiez co len chcu. mohlo by sa zdat, ze ide o istu formu diskriminacie. vyvedte ma z omylu.
takze take celove zhrnutie mojho komentu - admini su idioti.
ale inak viac sa mi to páčilo, keď tieto správy neboli generované automaticky. keď admin písal odôvodnenie sám, prišlo mi to osobnejšie a prospešnejšie, aby to chúďatko dotknuté pochopilo.
admini nie sú idioti. idioti sú tí, čo si o sebe myslia, že sú najväčší majstri sveta a nevedia akceptovať, že robia niečo, čo je proti x základným pravidlám.
Keby si ty, dievča úbohé, malo trochu fantázie. Zbytočne plytvať slovami smerom k tak praktickým ľuďom, ako si ty. Iba by som chcel oceniť tvoj zmysel pre spravodlivosť. Totiž, že by si zmazala aj to, o čom nemáš ani šajnu.
ale nic si s toho nerob aj mne tak boli vymazane fora ani nwm preco a pritom su tu tisicky nezmyselnych for ktore nikdo nemaze. podla mna to je tak ze admini sem pridu raz za rok a z nudy povymazavaju co sa im zachce ale my obycajny smrtelnicky uzivatelia s tym nic nespravime
tiez si myslim ze sa tu maze zvlastne ... nieco co nic neporusuje tu nevydrzi ani minutu zatial co veci ktore by nemali nikoho ani napadnut tu ostanu a taktiez sa admini boja !!! sa vysporiadat s neprisposobivymi ludmi ( nickmi ) , mohli by ste vytvorit jednotny system co je OK a co nie ... dovtedy ostanete idiotmi aj ked nimi pravepodobne nie ste .
PRAVIDLO ZAKLADANIA: Nezakladajte rasistické ani protizákonné diskusie. Nezakladajte témy na sťahovanie filmov, hudby, softwaru, BIRDZ Fórum je slušné fórum na diskutovanie a nie na sťahovanie nelegálnych kópií filmov, hudieb či softov. Nezverejňujte reklamy na iné stránky (ak si chcete dať zhodnotiť dizajn svojej stránky, tak to láskavo dajte do kategórie "Kritika webstránok" z iných kategórií to bude vymazané.)
o moju fantáziu sa neboj, je, ibaže na opačnom póle, ako tá tvoja. a vôbec mi to nevadí. nie si mi sympatický, takže nevidím dôvod obhajovať ťa, obzvlášť keď viem, že v práve nie si.
@7 to je všetko? kedysi bývali kvetnatejšie rozpísané... na takýto biedny štek by som sa teda neodvolávala.... @tomas zadefinuj pravidlá jasne. tak, ako ich majú zadefinované admini. lebo sa tu takéto chujoviny budú riešiť do aleluja.
@Luc.ka ano, to je vsetko. Preto je trochuodveci, ak niekto vymaze anketu, ktora nic z toho neporusuje. nemyslis? a este ani neda odovodnenie, kedze ani ziadne dat nemoze. toto je iba zbytocna cenzura
Vieš čo, môžem aj tebe dať za hrsť liečikov. Buď dáma a neodmietni ich, prosím. A riaditeľ ich nám v Lausanne nasype toľko, že sa v nich budeme môcť do rána točiť.
Predtým ti ešte chcem niečo pošepkať. Ale nehovor to nikomu: Takéto chujoviny tu riešiš predovšetkým ty a tebe podobní, ktorých je tu ale naozaj dosť málo. Hallelujah!
@13 jo. súhlasím, že toto je trošku nefér... mám pocit, že kedysi to bolo aspoň na 10 bodov. ktoré si síce nikdy nikto nečítal, ale na odôvodnenie to stačilo. nechápem potom ten regres... minimalizmus 4evr
A budeme sa točiť do rána kvalitného. Môžme v trojke s dirim? Nemyslím tretiu cenovú, bude to u neho, veď vieš. Ráno si odskočíme k Ženevskému jazeru, aby sme videli, čo a ako, dobre?
@radiophonic diri mi nevadi, ako som ti uz kedysi napisala. mohol by zavolat aj svoju sestru, s nou som si kedysi tak dobre rozumela. a to zenrvske jazero plati. sme dohodnute
@pershing363 jedno hravo absurdne forum zalozene radiophonicom pojednavajuce o tom, ci je realny. neporusovalo ziadne pravidla. admini neudali ani jediny dovod, preco ho zmazali. ide o princip
Prosím ťa, v súvislosti s administrátormi nepoužívaj také ťažkopochopiteľné termíny, ako je PRINCÍP. Vyspinkaj sa do pekna, lebo vieš, že musíme byť pekné, keď sa chcem točiť, váľať. Juraj ti odovzdá skúsenosť.
@radiophonic zvykni si, ja som mal diskusiu o marihuane keďže tam boli aj kladné nie eln záoorné názory na ňu tak mi ju vymazali pre propagáciu, proste nerieš ... najskor si v nej mal vyjadrený názor s ktorým niektorý z adminov nesúhlasil
keby admin aspon nemazal jak pripeceny.....ono ludia zalozia 10 diskusii o tom ze adminov otec je kokot a on nic a potom dojde jedna diskusia ci su banany zdravsie ako jablka ale to uz je admin prave za pocitacom a nakolko v tom nevidi hlbsi priam az nadpozemsky zmysel tak to hned zmaze -.-
Myslím, že by bolo vhodné, keby boli administrátori identifikovateľní. Hlavne by sme mali vedieť niečo viac o ich pipíkoch. Inak si budú žartovať, ako sa im zapáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
je to absurdne, na tsky si admini ani neracia reagovat, nie to este sa tym aj zaoberat. a vymazavaju si tiez co len chcu. mohlo by sa zdat, ze ide o istu formu diskriminacie. vyvedte ma z omylu.
takze take celove zhrnutie mojho komentu - admini su idioti.
a zmazala by som ti aj toto.
ale inak viac sa mi to páčilo, keď tieto správy neboli generované automaticky. keď admin písal odôvodnenie sám, prišlo mi to osobnejšie a prospešnejšie, aby to chúďatko dotknuté pochopilo.
Keby si ty, dievča úbohé, malo trochu fantázie. Zbytočne plytvať slovami smerom k tak praktickým ľuďom, ako si ty. Iba by som chcel oceniť tvoj zmysel pre spravodlivosť. Totiž, že by si zmazala aj to, o čom nemáš ani šajnu.
@Feex8
Idioti? Aký eufemizmus!
PRAVIDLO ZAKLADANIA: Nezakladajte rasistické ani protizákonné diskusie. Nezakladajte témy na sťahovanie filmov, hudby, softwaru, BIRDZ Fórum je slušné fórum na diskutovanie a nie na sťahovanie nelegálnych kópií filmov, hudieb či softov. Nezverejňujte reklamy na iné stránky (ak si chcete dať zhodnotiť dizajn svojej stránky, tak to láskavo dajte do kategórie "Kritika webstránok" z iných kategórií to bude vymazané.)
@radiophonic
som predsa dama.
Si dáma a ja som medveď. No a? A @Luc.ka je niekde s macesom. Alebo je macesom. Alebo je maces.
nie je v prave? a ktore pravidlo zakladania for a diskusii hovori o tom, ze je zakazane pridavat fora, ktore sa adminovi nepacia?
@radiophonic
beriem ta do lausanne. tam bude od adminov pokoj.
Vieš čo, môžem aj tebe dať za hrsť liečikov. Buď dáma a neodmietni ich, prosím. A riaditeľ ich nám v Lausanne nasype toľko, že sa v nich budeme môcť do rána točiť.
@Luc.ka na hrad! @Luc.ka na hrad!
Predtým ti ešte chcem niečo pošepkať. Ale nehovor to nikomu: Takéto chujoviny tu riešiš predovšetkým ty a tebe podobní, ktorých je tu ale naozaj dosť málo. Hallelujah!
A budeme sa točiť do rána kvalitného. Môžme v trojke s dirim? Nemyslím tretiu cenovú, bude to u neho, veď vieš. Ráno si odskočíme k Ženevskému jazeru, aby sme videli, čo a ako, dobre?
Sme dohodnuté. Aj Juraj by chcel ísť s nami. Môže?
Je to bývalý právnik. To by ťa mohlo motivovať.
@pershing363 jedno hravo absurdne forum zalozene radiophonicom pojednavajuce o tom, ci je realny. neporusovalo ziadne pravidla. admini neudali ani jediny dovod, preco ho zmazali. ide o princip
Fór ono ho fóra bol v tom, že bolo forózne. A nespratníci ho spravodlivo spratali.
@Feex8
Prosím ťa, v súvislosti s administrátormi nepoužívaj také ťažkopochopiteľné termíny, ako je PRINCÍP. Vyspinkaj sa do pekna, lebo vieš, že musíme byť pekné, keď sa chcem točiť, váľať. Juraj ti odovzdá skúsenosť.
A môj názor na mazanie diskusií, ankiet, fotografií a neviem čoho ešte, je taký, aby sa mazalo VŠETKO nevhodné, nielen to, čo sa niekomu zapáči.
Pýtal som sa, či som reálny.
@Semhamforas & @Etelnair
Myslím, že by bolo vhodné, keby boli administrátori identifikovateľní. Hlavne by sme mali vedieť niečo viac o ich pipíkoch. Inak si budú žartovať, ako sa im zapáči.
@Belzeboss
Nemá každý také šťastie.