Pochválen, takže dávnejšie som sa dostal k istým článkom diskusiám atd atd atd kde boli hodnotený najlepší a zároveň najcharizmatickejší frontmani rockových skupín. A potom zvlášť sa tam hlasovalo respektíve aktuálne prebiehalo hlasovanie (mohol hlasovat
Robert Plant si podľa mňa zaslúži viac to prvé miesto
Axl iba v "živosti" aj to iba na niektorých koncertoch, ktoré nezrušil v tej dobe.
v 80. až 90. rokov by som nechal Klausa Meina (Scorpions), ale to je skôr subjektívny názor.
Ešte vcelku dosť veľkú charizmu majú aj David Coverdale, Ian Gillan, Rob Halford.
Freddie mi tam sedí ako top vokalista! V tesnom závese by som Axla vymenil za Roda Stewarta
@l1me dík za názor. Guns N' Roses je inak kapela ktorá mala najviac prerušených a zrušených koncertov. Tiež môj subjektívny názor je taký, že som bol v celku spokojný s tým ako skončil neviem mne osobne učaroval Axlov hlas a jeho živost na koncertoch a celkovo jeho prejav a aj všetko čo robil a nerobil, jednoducho taky rebel. Inak Guns N' Roses je považonavá za poslednú staru dobrú hard-rockovú kapelu zo starých čias zo všetkým ako to ma byt.
@martin872 zaujimave, jeho hlas udaval ton hudobnemu priemyslu v 90. rokoch a hladali jeho klony v kazdej rockovej kapele. sila jeho hlasu spociva aj v tom, ze sa neda opocuvat, co napr. skriekanie Axla Rosea po case skutocne omrzi.
zo spevakov mam rad aj Chrisa Cornella, Layney Stayleho alebo Chestera Benningtona nez mu nezacali odchadzat hlasivky a nezacal spievat priteplene covery od Adele.
@veryhappyhippo Prepáč mi to, nedalo mi to, lebo skoro každý porovnáva AC/DC a Iron Maiden nikdy som to nechápal a tým porovnávaním ma nakazili preto tá reakcia
@grinder Mne vyslovene zas ide na nervy a nebavil ma počúvat. Ja mám zas ovela radšej spevákov ako je Axl Rose, Steven Tyler, Brian Johnson, Bon Scott, Robert Plant, Freddie Mercury. A sorry ale nepríde mi významnejší Eddie Vedder v 90tych rokoch ako Axl Rose.
a fakt neviem, to sa ťažko porovnáva, napadá mi kopa mien, ale nedovolím si určiť jedného... Axlov vokál bol super, veci od Gn´R mám rada, no nikdy mi nebol sympatický
@darkkizz Ja tak isto mám rád aj iných spevákov, ale popravde kedy nieje Axl Rose v Guns N' Roses tak neviem či by som vôbec počúval tú kapelu a určite by som sa do nej nezamiloval a do ich skladieb. Axl pridal Guns N' Roses svojím hlasom tie zbrane a slash čo sa týka gitarových sol tie ruže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Axl iba v "živosti" aj to iba na niektorých koncertoch, ktoré nezrušil v tej dobe.
v 80. až 90. rokov by som nechal Klausa Meina (Scorpions), ale to je skôr subjektívny názor.
Ešte vcelku dosť veľkú charizmu majú aj David Coverdale, Ian Gillan, Rob Halford.
Freddie mi tam sedí ako top vokalista! V tesnom závese by som Axla vymenil za Roda Stewarta
zo spevakov mam rad aj Chrisa Cornella, Layney Stayleho alebo Chestera Benningtona nez mu nezacali odchadzat hlasivky a nezacal spievat priteplene covery od Adele.
a fakt neviem, to sa ťažko porovnáva, napadá mi kopa mien, ale nedovolím si určiť jedného... Axlov vokál bol super, veci od Gn´R mám rada, no nikdy mi nebol sympatický
a Adam Gontier
a Machine Gun Kelly
a v dnesnej dobe aj taky Jared Leto vie ludi vyblaznit...