Čaute,už asi rok si dávam červený šampón na vlasy,no teraz by som chcela skúsiť niečo nové, konkr. ryšavú farbu. Šampón ryšavej farby som však nenašla (neviem či taký vôbec vyrábajú ,tak som rozmýšľala o farbe.. každopádne som sa chcela spýtať - je far
@endlessdark ja si dávam skoro každý mesiac farbu...
Šampón je taký, že sa zmyje a nemáš potom odrastky svojej farby
Pri normalnej farbe ti vydrží a máš odrastky, vidno potom, že si originál hnedá, alebo čo si.
Syoss farby nemusím sa my zmyli za 3 dni ako lacný šampón, a pri tom patria k drahším
Osobne Pallete alebo niečo podobné od Schwarzkopf.
Väčšinou mne najlepšie chytajú farby, ktoré kúpim v akcií, lebo ich prestali vyrábať a chcú sa ich zbaviť.
tak farba škodlivá je,nakoľko je v nej chémia..
a farba sa zmýva takisto ako šampón(rýchlosť zmývania je u každého iná)ale v podstate rozdiel je ten,že šampón ti vlas len obaluje farbou,preto sa väčšinou zmýva rýchlejšie.Farba ti prenikne do vlasu a mení ti pigment..čiže sa jej aj ťažšie zbavuješ..a pokiaľ chceš zmeniť potom farbu vlasov na úplne inakšiu ide to ťažšie...
@yoshtixiang a kto sa rozpráva s tebou a rieši tvoje vlasy?
reagovala som na @endlessdark a na jej červené vlasy, kde prechod na Hennu nebude problém, navyše táto ani neškodí, naopak ozdravuje vlasy.
@luuci reagujem na tvoj príspevok, drahá Luuci,
napísala si nech skúsi Hennu, a ja reagujem, že som čítal na serveri zdravie, že Henna nemusí chytiť na tmavé vlasy
@luuci písala, ale používa šampón, a ten sa zmyje, neprekrýva originál farbu
Takže to ber tak,že má hnedočierne vlasy a chce použiť hennu
Treba si zobrať do úvahy všetko, ak má tmavé vlasy, nechytí jej to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Šampón je taký, že sa zmyje a nemáš potom odrastky svojej farby
Pri normalnej farbe ti vydrží a máš odrastky, vidno potom, že si originál hnedá, alebo čo si.
Syoss farby nemusím sa my zmyli za 3 dni ako lacný šampón, a pri tom patria k drahším
Osobne Pallete alebo niečo podobné od Schwarzkopf.
Väčšinou mne najlepšie chytajú farby, ktoré kúpim v akcií, lebo ich prestali vyrábať a chcú sa ich zbaviť.
Nadpis: Otázka pre skúsené baby
Alee nie, nemyslela som to zle Yoshti
O tom nepochybujem
a farba sa zmýva takisto ako šampón(rýchlosť zmývania je u každého iná)ale v podstate rozdiel je ten,že šampón ti vlas len obaluje farbou,preto sa väčšinou zmýva rýchlejšie.Farba ti prenikne do vlasu a mení ti pigment..čiže sa jej aj ťažšie zbavuješ..a pokiaľ chceš zmeniť potom farbu vlasov na úplne inakšiu ide to ťažšie...
Jedine tak čierna, hnedá
reagovala som na @endlessdark a na jej červené vlasy, kde prechod na Hennu nebude problém, navyše táto ani neškodí, naopak ozdravuje vlasy.
napísala si nech skúsi Hennu, a ja reagujem, že som čítal na serveri zdravie, že Henna nemusí chytiť na tmavé vlasy
Takže to ber tak,že má hnedočierne vlasy a chce použiť hennu
Treba si zobrať do úvahy všetko, ak má tmavé vlasy, nechytí jej to