A kde je možnosť "áno, aj keď zlé skúsenosti nemám"?
Mne bohate stačí keď počujem o zlých skúsenostiach iných...
Niekedy by som sa veľmi rada prešla v noci Bratislavou - na uliciach takmer nikto, mesto je tichšie než cez deň, plus tá tma kombinovaná s nočným osvetlením... Ale keď si predstavím koľko agresívnych ožratých ľudí a bezdomovcov a iné indivíduá by som stretla...
Nie je mi všetko jedno keď idem večer/v noci sama mestom...
nie, lebo sa jednoducho nebojím (aj keď som mala raz na Silvestra jednu príhodu s podguráženým chlapíkom) - to bolo prvýkrát, čo mi niekto povedal, že som namyslená (lebo som sa s ním nechcela baviť a on furt so mnou držal krok)
obycajne nie? netrenujem ani karate (mimochodom v obycajnom zivote a v tzv poulicnom boji by ma nezachranilo lebo tam sa nebojuje podla pravidiel) ani nenosim kaser
tiež nie.... ani netrenujem ani nemám kaser ani nič podobné... jednoducho sa nebojím a v noci sa najčastejšie prechádzam lebo je najkrajšie počasie, tma a ticho...
v meste by som sa možno aj bála ale bežne sedávam sama na stanici aj pol hodiny kým príde vlak a zatiaľ ma nik neobťažoval a u nás na dedine, tam sa nie je čoho báť
Po ulici ako je napr hlavná, to nie..ale takto pomedzi bloky, cez úzke uličky lemované kríkmi...dosť poteší keď sa obzriete a za vami ráznym krokom ide nejaký chlap...tu kde bývam to v noci vyzerá dosť strašidelne, navyše keď som mala asi 13 tak ma tu naháňal nejaký blázon už o 9 večer...
urcite by som nesla vecer von sama...volakedy mi to nevadilo ale cim som starsia tak tym viac mi to pripada jak keby som si len koledovala o nieco...je to asi aj tym co stale chodi v televiznych novinach same znasilnenia a vrazdy...krasa...
Na Slovensku som s tym nikdy problem nemala, ani tuna v Anglicku v malom mestecku pri mori, ale odkedy som sa prestahovala do Manchestru, tak by ma samu v noci ani len nenapadlo niekde ist...este tak po centre hej, ale do inych casti urcite nie....
ako kedy. viete, nosím kasera, utekať viem, kopať viem, chodím po osvetlených uliciach, ale presne tam ma o piatej ráno naháňala banda náckov a kebyže chcú, spravia mi hocičo, lebo okoloidúci nič nevideli a nepočuli
ale teraz sa už bojím menej, doma sa nebojím ničoho, v trnave nie je človek nikdy sám
no, bojím sa jak hovado. v mojom malom mestečku som sa tiež bala. vzdy som musela prejst okolo velkeho parku, kde bolo najviac znasilneni, prepadov a co ja viem coho-vzdy som to riesila tak, ze ma bud isile niekto odprevadit alebo som sa niekym dohodla a isli sme jedna grupa spolu.
a tu v Brne byvam na jednej ulici, ktora sa nachadza blizko inej ullice ktora je povestna vysokou koncentraciou romov. takze sama by som nikdy neisla! nastastie byvame blizko zastavky takze to mam na šalinu kusok alebo ak ideme s frajerom v noci domov tak si počkáme na rozjazd a je to.
každopádne bojíms a jak hovado a kaser zatial nemam, pretoze neviem ci by som stihla zareagovat v cas a takisto sa bojim ze by som zareagovala a predcasne a schytal by to nejaky neboráčik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@ sango to si hovorili vsetky ktore znasilnili ze doteraz sa im nic nestalo , nechcem ta strasit len sa nato nespoliehaj preistotu
(a ľudia sa skôr boja mňa )
V Trnave nemam problema (a ti co tu byvaju vieme ze tu je naozaj kadekto) ale pamatam si na dost bujnu noc v Piestanoch a nebolo mi vsetko jedno : /
Mne bohate stačí keď počujem o zlých skúsenostiach iných...
Niekedy by som sa veľmi rada prešla v noci Bratislavou - na uliciach takmer nikto, mesto je tichšie než cez deň, plus tá tma kombinovaná s nočným osvetlením... Ale keď si predstavím koľko agresívnych ožratých ľudí a bezdomovcov a iné indivíduá by som stretla...
Nie je mi všetko jedno keď idem večer/v noci sama mestom...
dik za pochopenie
filip
Ak by som sa bála, bolo by to na Sídlisku KVP. Hentakú koncentráciu hypersexuálnych hoviad som ešte nezažila.
@10 , ???
ale teraz sa už bojím menej, doma sa nebojím ničoho, v trnave nie je človek nikdy sám
ale z vinic by som sa bala sama proti noci ist, tie historky o jednorukom motykacovi mi nahanaju strach
a tu v Brne byvam na jednej ulici, ktora sa nachadza blizko inej ullice ktora je povestna vysokou koncentraciou romov. takze sama by som nikdy neisla! nastastie byvame blizko zastavky takze to mam na šalinu kusok alebo ak ideme s frajerom v noci domov tak si počkáme na rozjazd a je to.
každopádne bojíms a jak hovado a kaser zatial nemam, pretoze neviem ci by som stihla zareagovat v cas a takisto sa bojim ze by som zareagovala a predcasne a schytal by to nejaky neboráčik