chcel som sa pozrieť v strarých témach, koľko ich bolo minulý rok.. našiel som iba dve. ale nemôžem to zaručiť, keďže ten archív tém je zjavne zase raz nejako geniálne vyriešený a ako som ho tak prechádzal na stranách plus mínus 970, tie témy sa tam stále dokola opakovali
Ja si to vôbec nepamätám. Ale keby sa ma to niekto spýtal o rok, určite by som si pamätala, že tento rok rozruch okolo toho bol až príliš na to, aké je to nepodstatné.
furt sa tu robi okolo niecoho cirkus, ide to postupne od zaciatku roka - ako ste oslavili novy rok? ake bude polrocne vysvedcenie? co kupujete svojej polovicke na valentina??...monitoooor!!!... pisomna maturaaa... velka noc/olievate sa?... ustna maturaaaa!!!... koncorocne vysvedcenie... leto/dovolenky/letny alkoholizmus... aky mate pocit z prveho dna na skole?... oslavujete halloween???... co kupujete svojej polovicke na vianoce???.... kam idete na silvestra?
keď si to premietnem do minulosti, tak to nebývalo až "takéto"... jasné, že sa opakovali témy, ale nie až takto a ešte nie také hovadiny... a asi si nikdy nezvyknem na takéto primitívnosti, ako keby nestačila jedna téma v ktorej sa kludne môžem vyjadriť a potom sa dotyčný užívatel sťažuje, že ho niekto poslal do p*če, lebo daná téma tu už bola minimálne 3 krát...
@magick55 - na birdzi sa odjakživa robí cirkus okolo čohokoľvek okolo čoho sa cirkus robiť dá. a potom druhá časť userov robí cirkus okolo toho že tá prvá okolo danej ľubovoľnej udalosti robí taký cirkus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
divím sa, že ešte nezačal cirkus okolo hokeja (ach)
ale ten prvý apríl prekvapil aj mňa, nikdy predtým som si nevšimla, že by to ľudí vôbec zaujímalo, nieto ešte tak veľmi.
Nachytali stee už niekoho?
Môj priateľ ma nachytal na prvého apríla môžem byť tehotná?
Bude vám šibať na velkú noc?
máťe vajcia, veľkonočné?
som pekný?
Tešíte sa na koniec roka?
AkO StRaAaWiTe lEtO? *LoWe*
Ja sa nudyyyyyym
Máte nakúpene darčeky na vianoce? (september)
Poradte pls čo mám kúpyť frajerovi na wjanoce, chodíme spolu dwa tizdne?
Mám 12, som pekná? cmuk
AkO OsLaWiTe sIlWeStEr? Ya sA OzErEm
AkO OsLaWiTe sIlWeStEr? Ya sA OzErEm
@sandy114 a este prvy april si zabudla x)