príliš veľa netriviálnych projektov, nebudeš mať čas na nič... všetko je pevne dané... skúšky, predmety, zameranie... všetko sa tu točí okolo HW, takže väčšina je z toho v praxi absolútne zúfalo nepoužiteľná. Ja osobne som čakal niečo iné, než hrabať sa v technológii 286ky... mnoho vecí je proste out of date, ale kvalitné informatické základy dostaneš no za cenu neskutočného utrpenia. Hlavne ten ich prístup "naštudujte si doma a čést!" je fakt na facku. Takže tu človek musí byť ešte aj šikovným samoukom lebo tu sa snáď nič poriadne nevysvetľuje a sprogramovaním sa tu ide riadne zhurta
Na FI MUNI je vraj matiky viac a vraj je ťažšia... na strane druhej ich tam až tak nedusia a dá sa špecializovať. Ľudskejší prístup a zrejme aj vyššia kvalita výuky podľa mňa zaváži lebo na FITe mi išlo odpáliť dekel už po prvom semestri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Na FI MUNI je vraj matiky viac a vraj je ťažšia... na strane druhej ich tam až tak nedusia a dá sa špecializovať. Ľudskejší prístup a zrejme aj vyššia kvalita výuky podľa mňa zaváži lebo na FITe mi išlo odpáliť dekel už po prvom semestri.