Noo tak ako by som začal. Mám jednu kamarátku a tá začala veriť na sektu Vesmírní lidé. V skratke verí na nejaké "previbrovanie pozitívnych ľudí a vstup do 5tej dimenzie" čo už samo o sebe je poriadna pičovina. Prestala jesť mäso, myslí si že všetko jedlo
@typhlosion33 a inak ... úprimne, na Ačka sa dokáže nabifliť každý , ak by sa mu teda chcelo, ale niektorí ludia sa tak biflia pretože nedokážu nad vecami premýšľať, nevedia ich pochopiť, len ich akceptujú ... a potom teda nieje problém ich preondieť na hociakú somarinu ...
V skratke tvoja kamaratka je J..BNUTA , uz jej niekto vysvetlil , ako sa robia deticky , kto nosí darceky a xxx inych veci ??? Skus si snou pohovorit a vysvetli jej ze vibrovat moze , ale len s vibratorom :_P
videla si hviezdne vojny? tam mali niečo ako Death Star, taka veľká planéta sťaby vesmírna lod, toto v podstate vystihuje Nibiru Tam, sú naší """"kamaráti"""". Myslím že to je 5. dimenzia, previbrováva sa stále na nepárnu, nepárne dimenzie su "hmotné", párne nehmotné. 4.d prestavuje rozmery od astrálnej roviny po lineárny čas Ver mi Klari, oni ta počujú len to treba byť na ten kontakt byť pripravený a žiť láskyplný život aby sa naše frekvencie vedeli vobec stretnúť.
páči sa mi ako si to vedia všetko vyvodiť tí ľudia pretvoria si to v hlave
a co je teda podla teba nibiru ked nie planeta? ...no do stvrtej dimenzie tusim, ale len niektori ludia sa dokazu do nej previbrovat, len ti pripraveni a osttani zostanu v tej tretej a budu musiet zit akoby odznova, ti co budu duchovne na tom slabo....no jastery z pekiel ako sa pise na jednej stranke, co pripravuju uz dlhe roky nadvladu nad celou ludskou rasou a cipuju ludi a spolupracuju s americkou vladou a tymi ktori vladnu svetu, a snazia sa psychicky manipulovat s ludmi, ale na druhej strane na nas davaju pozor ti dobri mimozemstania ktori nam pomozu ked pride ten velky den, len sa bojim ze tu zostanem a bude zo mna nejaky otrok
viem, že sa ti to zdá všetko na hlavu padnuté, ale maju dobre preštudovené diania okolo vesmírnych ľudí, neviem či si veriaci ale jej duša by po získani týmito "ľudmi" putovala do zatratenia.......
oni sa doslova po nejakom čase dokážu na ních napojiť, využívaju rok 2012 ako koniec sveta a vesmírni lide ich zachránia....
všetko je to podvod Satana, falošna láska, zneužívajú meno Ježiša na svoje ciele .......
k tomu čipovaniu ľudí určite dôjde, veď počúvaš už idu čipovať autá, všetko to ide z USA, je len otázka času, kedy to začnú praktizovať na ľuďoch, zavedením čípu do tela, je duša človeka odsúdena do zatratenia ....
@zajkousko zavedenim cipu nie je dusa cloveka odsudena do zatratenia, len to je proste na hovno......a pokial to pride na ludi to este sakra dlho potrva
inak v nasom bloku tu maju jedni na balkone obrovsku plachtu s napisom vesmirni lide, sa cudujem ze im to este niekto nezapalil
toto sa nejak rozmohlo dpc... minule si sadli v autobuse za mna dve vesmirne zeny a bolo mi kvalitne zle... sa tvarili, akoby mali spasit svet... a nejak som vyrozumela, ze chodia do pohori a tam tiez asi vibruju
ved uz len ked tu stranku otvoris akoby ju robili fetaci..
bohuzial neviem ako ti pomoct presvedcit kamaratku, ked ju v tom aj mama podporuje tak je to naozaj zle.........ludia su hlupi, uveria comukolvek.. a od ludi len tahaju peniaze svine jedny..to je klasicka sekta tvoja kamoska je fakt blba
Aštar Šeran ma poveril zhromazdovanim ludi, ktori budu prednostne zachraneni a previbrovani do 5. dimenzie! ...uprednostnujeme vnadne brunetky,a nepohrdneme ani blondinkami alebo cervenovlaskami...zaujemkyne o previbrovanie do 5. dimenzie piste TS!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
sorry, ale...
bila by som to po hlave tupým predmetom
videla si hviezdne vojny? tam mali niečo ako Death Star, taka veľká planéta sťaby vesmírna lod, toto v podstate vystihuje Nibiru Tam, sú naší """"kamaráti"""". Myslím že to je 5. dimenzia, previbrováva sa stále na nepárnu, nepárne dimenzie su "hmotné", párne nehmotné. 4.d prestavuje rozmery od astrálnej roviny po lineárny čas Ver mi Klari, oni ta počujú len to treba byť na ten kontakt byť pripravený a žiť láskyplný život aby sa naše frekvencie vedeli vobec stretnúť.
páči sa mi ako si to vedia všetko vyvodiť tí ľudia pretvoria si to v hlave
Inak ta holka by mala ist do muzea, fakt.
A napada ma len velmi ucinna technika:
lopatou po hlave az kým to neprestane....
» www.joj.sk/extremne-pripra...
sú to falošní proroci, sú to nástroje Satana, aby získavali duše pozemšťanov...
lopatistický povedané:
jedine Boh Otec ( v kresťanskom ponímani) môže stvoriť človeka a "vdýchnuť mu dušu"....podčiarkujem dušu!
tieto mimozemské bytosti majú schopnosť vytvoriť "telo" u nás na zemi je to robot, lenže nemajú tu moc toto telo oživiť, tak aby myslelo samostatne...
čiže Vesmírni lide získavajú duše ľudí za účelom vkladania ich duší do novovzniknutých tiel a to všetko je vlastne dielom Satana....
filip
viem, že sa ti to zdá všetko na hlavu padnuté, ale maju dobre preštudovené diania okolo vesmírnych ľudí, neviem či si veriaci ale jej duša by po získani týmito "ľudmi" putovala do zatratenia.......
oni sa doslova po nejakom čase dokážu na ních napojiť, využívaju rok 2012 ako koniec sveta a vesmírni lide ich zachránia....
všetko je to podvod Satana, falošna láska, zneužívajú meno Ježiša na svoje ciele .......
k tomu čipovaniu ľudí určite dôjde, veď počúvaš už idu čipovať autá, všetko to ide z USA, je len otázka času, kedy to začnú praktizovať na ľuďoch, zavedením čípu do tela, je duša človeka odsúdena do zatratenia ....
filip
inak v nasom bloku tu maju jedni na balkone obrovsku plachtu s napisom vesmirni lide, sa cudujem ze im to este niekto nezapalil
treba len počkať, ju to prejde
bohuzial neviem ako ti pomoct presvedcit kamaratku, ked ju v tom aj mama podporuje tak je to naozaj zle.........ludia su hlupi, uveria comukolvek.. a od ludi len tahaju peniaze svine jedny..to je klasicka sekta tvoja kamoska je fakt blba