Čaute, neviem či tu nájdme niekoho kto sa chystá na farmáciu, ale mám problém s otázkami na prijimačky..požičala som si od kamarátky, ktorá robila minulý rok prijimačky tie testovacie knihy, a som si takmer 100% istá, že niektoré otázky majú vzadu nespráv
@djperlicka ja sa tam tiež chystám a tiež som zopár takých otázok našiel, však môžeš im napísať a upozorniť ich na to nech to v budúcich vydaniach opravia, ono tých chýb tam bude stále.
Neviem či to opravuje počítač, ale po vyhodnotení testu máš právo doň pozrieť a konzultovať nejasné otázky.
Takže buď označíš v teste tak ako to máš vzadu a oni ti to uznajú aj keď to je v skutočnosti zle, alebo označíš tak ako to má byť podľa teba a po teste si to obhájiš...
podľa mňa tam tie zlé nemôžu dať..a ak aj, po tom ako mi to opravia to s nimi nejak hádam prekonzultujem..dovtedy by som sa asi už aj mala začať učiť riadne čo? vy ste ako na tom s otázkami?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Neviem či to opravuje počítač, ale po vyhodnotení testu máš právo doň pozrieť a konzultovať nejasné otázky.
Takže buď označíš v teste tak ako to máš vzadu a oni ti to uznajú aj keď to je v skutočnosti zle, alebo označíš tak ako to má byť podľa teba a po teste si to obhájiš...
to hej je ich tam niekolko zle , ale zevraj minuly rok na prijímackach im hovorili ze tie v ktorych su chyby tam niesu.
a aj ja sa chystám