Neviem či ste si to nevšimli, ale ja som sa nepýtala na Vaše názory ohľadom polície a toho aká budem policajtka teda ak budem. Ale pýtala som sa, či náhodou niekto nemá otázky z minulého roka pretože tie, ktoré tam budú tento rok ešte nie sú zverejnené čo je pochopiteľné vzhľadom na to, aký je dátum. A pre prípad, že by niektorí z Vás mali problém s tým prečo chcem otázky z minulého roka keď idem na prijímačky tento rok, tak len vysvetľujem, že je veľmi malá šanca, že sa tie otázky za jeden rok nejako diametrálne zmenia.
A ešte by som Vás chcela týmto o niečo požiadať. Ak mi nemáte čo rozumné povedať alebo poradiť kde by som ich zohnala, tak sa prosím nevyjadrujte. Urážky od ľudí ako ste vy ma uraziť nemôžu. Ďakujem
@micenzo Vďaka za upozornenie, už asi nebudem. Len nerozumiem takýmto ľuďom. Podľa mňa, ak nemám k danej téme čo povedať, tak logicky sa nevyjadrujem nie?
@simuska910 ano tak to chodi v civilizovanom svete,lenze ako som povedal birdz je birdz tu sa vsetci snazia vsetkych "dat dole" a urazit za kazdu cenu a potom sa tlapkaju po pleci akí su geroji a mozno nie len tlapkaju ale robia si rovno dobre za klavesnicou
@micenzo zaujímavá teória, myslím, že má niečo do seba. Problém je však v tom, že urážajú a zhadzujú tak akurát sami seba a keď si čítaš tie komentáre, tak len krútiš hlavou nad tým. A potom keď dá život dole ich budú len smutne pozerať s vypleštenými očami.
@simuska910 chcel by som ti povedat ohladom otazok ktore tu tak behementne zhanas, ze su ti uplne nanic a ked sa z nich budes ucit vzivote sa natu skolu nedostanes...ja som sa naskolu dostal minuli rok tiez som mal taketo myslienky ako mas ty, kedze tu koluju infosky , ze ma niekto vypracovane otazky a preda ti ich za 20 eur vies mozem ti povedat, ze vtycg vypracovanych otazkach mas otazku ..priklad komu je vlastne pojmove myslenie: spravnu odpoved mas uvedenu , ze len cloveku ak sa nemylim lebo to poznam naspamet. Lenze ked prides na primacky a dostanes otazku komu je vlastne pojmove myslenie budes mat na vyber 6 moznosti popripade 5 pri niektorych otazkach a poviem ti, ze z tvojich AKOZE spravnych otazok za 20 eur tam neni ani jedna spravna odpoved! To co tu niektory ludia ponukaju je totiz vypracovane z netu clovekom ktory mal nato dokonca zriadenu aj stranku a predaval to vo velkom po internete a dnes ma ztoho velke problemy aj tak ale su tie vypracovane otazky za 20 cku nespravne a to ti hovorim zodpovedne ako clovek ktoremu trvalo 3 roky kym som sa na skolu od maturity dostal a teda ucil som sa zo vselicoho, mam 3 sspoluziakov byvalych ktory sa tiez ucili ztoho co ty zhanas dam ti na nich aj kontakt a sami ti to potvrdia ani jeden nenapisal primacky na viac ako 2000 bodov...ak by si chcela navod ako uspesne spravit primacky tak ten je jednoduchy, ak budes mat to stastie ze nebude vela tlacenkarov ktorych je tam kazdorocne plna rit a zaberaju miesto nam obycajnym ludom ktory tam chceme studovat a cely zivot sme chceli musis sa ucit presne zo zverejnenej literatury co nieje lahke samozrejme si zohnat tolko knih a zebere ti to vela casu...ale oplati sa to lebo ja som sa tam dostal prave tak, podstivo a z odporucanej literaturi, lenze ja som sa nato ucil od oktobra..resp. odvtedy som si hladal tie knihy a vyznacoval si veci ktore odtial vyzaduju. Prajem ti vela stastia lebo ho budes potrebovat a ak budes chciet blizsie info tak mi napis rp-cku..a never tymto smejdom koli ktorym zbytocne stratis rok lebo s tymito vypracovanymi k*kotinam* sa tam nedostanes...nezabudaj tiez kolko ludi sa hlasi a kolko beru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A ešte by som Vás chcela týmto o niečo požiadať. Ak mi nemáte čo rozumné povedať alebo poradiť kde by som ich zohnala, tak sa prosím nevyjadrujte. Urážky od ľudí ako ste vy ma uraziť nemôžu. Ďakujem