Kto je u Vás ten ´´lepší´´ z rodičov čo Vám viac dovolí? Alebo kto bol prísnejší? Ja som stále chodil za mamou tá bola tá ktorá viac dovolila..a otec bol ten ktorý mal stále nejaké pripomienky načo ti to je? Somariny len vymýšľaš Kam zase chceš ísť?
U mňa to je teta... Mam sice oboch rodicov ale kedze mam 4 surodencov ja som u nich na poslednom mieste (a to nie som najmladsi z nas) a nemozem nic (naozaj mam 19) preto som si zvykol rozhodovat sa sam a ked potrebujem s niecim pomoct alebo kecat idem za tetou...
Teraz som už sebestačný but kedysi to bolo tak nieco dovolila mama niečo oco ked nedovolil ejden siel som za druhým takže som mal dovolene skoro všetko
mamka U ocka to je tak 5x nižšia šanca získať kladné stanovisko u neho je to vždy niečo za niečo . Sranda je že aj naši psy to berú rovnako Od nej z chladničky vždy niečo dostanú .
Otec mi kúpi to čo chcem doslova všetko a mama mi zase dovolí napr ak niekam chcem ísť, ako dlho tam byť, či si dať tetovanie a tak.. Ja to mám takto.. A naozaj by som nemenila..
Keďže mám au len maminu, tak to neviem takto posúdiť... len ako si trochu pamätám, ocino bol vždy skvelý, úplne najlepší, zato mamina bola tá prísnejšia, ale to som bola ešte malá, moc si nepamätám :/
mama ma vzdy pustala dlho dlho vonka ale ja som jej zas vsetko hovorila ohladom toho kde kedy ako , proste sme si dôverovali, natoz s otcom som sa takmer nerozpravala preto ma nikde nepustal, bal sa o mna. ja to celkom chapem.. ale tak .. oboch ich mam rada hoci.. s otcom som mala dakedy strasne velmi zle obdobie..
vacsinou skor oco dovoli, aj ked vela krat mam pocit ze len aby mal uz odomna pokoj mama sa o mna viac boji, niekedy az prilis stresuje a vsetko mozne overuje
u mňa je lepší otec lebo za 1. nič nezakazuje,nikdy nerobí hádky, stále so všetkým pomože, stále sa naň dá spoľahnúť a je taký proste milý, kľudný...moja mama je strašne splašená, ustaraná , všetko odomňa vkuse vyzvedá a robí hádky na každom kroku. Takže lepšiu povahu má otec.
vždy mi viac dovolil otec, teraz už sa to ale vyrovnalo a ani ejden z rodičov ma nijako neobmedzuje. na veľa vecí už nemajú dosah... a tiež nemám tendenciu robiť niečo, čo by mi mohli zakazovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a je zo všetkého trošku.
ale inak na oblečenie a knihy, to mi dovolí mama a na všeliaké takéto nákupy
a keď chcem nové zviera, tak idem za otcom
s otcom mám vo všeobecnosti lepší vzťah ako s matkou