ahojte, tak chapete to? kvoli problemom som zacala brat antikoncepciu jeanine,
tesim sa na pekne leto..kedze si budeme moct uzivat - s priatelom..
ALE.. na jednom fore som nasla tuto temu, baby, ktore otehotneli pocas uzivania antikoncepcie..vr
urcite musim nejaky csa uzivat HAk aby si na to telo zvyklo si myslim ale nemusi to byt pravda. A zasa nic nie je 100% iste, kazdy liek je iny a na kazdu je dobry iny druh teda ina znacka od vyrobcu.
Pokiaľ nejaká z nich otehotnela,tak urobila chybu ONA a nie je na vine hak. Al ju užívaš na 100% tak ako máš,tak nie je šanca. A toto ti povie každý normálny gynekológ.
*14 no,to som si myslela aj ja.. ale pise vela dievcat,ktore nespravili chybu a aj tak su z nich uz mamicky.. gynekologovia hovoria,ze je jeden priprad za 5rokov.. hmmm
@11 , na základe pár báb, ktoré HAK buď nebrali pravidelne, alebo v kombinácii s liekmi, nemôžeš tvrdiť, že antikoncepcia je nespoľahlivá Sama si ešte aj napísala, že taká baba, ktorá takto otehotnela, v tvojom okolí nie je, tak to teraz nezovšeobecňuj
@15 Ale ako ty môžeš vedieť,že nespravili chybu? Len preto,že to tvrdia? A chyba je už len to,že nevedeli,že užívanie antibiotík môže(ale nemusí) znížiť účinnosť atk.
nie je to stopercentné ale je to najvyššie percento aké môže byť ak ti gynekolog robil testy a podla nich ti predpísal tu HAK tak by sa ti to nemalo stať pretože v tej antikoncepcii je presne tolko hormonov aby si tvoje telo myslelo že si tehotná, takže šanca že by si počas "tehotenstva" otehotnela druhy krát je skoro nulova
jaaaj,nemysli hned na najhorsie. ja som obcas pozabudla tabletku,uz som doma vyplakavala,lebo som raz dokonca presla tu lehotu,dokedy to mas najneskor uzit,aby to do konca mesiaca neprestalo ucinkovat.a som tu...zijem a bez ,,baby-na"
jj ja poznam jednu taku holku ,ktora otehotnela pocas uzivania HAK a nevedela ,ze je v tom az do 5 mesiacov a celych 5 mesiacov tehotenstva uzivala nadalej HAK,ale dieta je nastastie zdrave.
no baby...asi mi to neuverite ..ale ja som takto otehotnela....presne pocas tabletiek.
skoncilo to tak ze som samovolne potratila..nebola chyba vo mne brala som to presne na hodinku a prisiel ten den kedy mi ukazali dve ciarky a ja som na to zizala ci sa mi maze pred ocami...
NIKDY NEVERTE TABL..mozno som bola ta vynimocna jedna z 100000....ale stat sa to moze ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ehm HAK? to pocujem prvy krat taku skratku..to co presne znamena??
Ale urcite nie je sa coho bat. obavat sa.
@4 @5 ma nenapadlo, ze HAK= horm. antikoncepcia to skôr, také poznám, že AntiBaby a podobne
ale pred koncom dame kondom..
2roky sme fungovali na HAK Logest a boli sme bez baby,
dalsie 2roky len na durexikoch,
a snad to bez baby prezijeme aj teraz
ach jaj
Pokiaľ nejaká z nich otehotnela,tak urobila chybu ONA a nie je na vine hak. Al ju užívaš na 100% tak ako máš,tak nie je šanca. A toto ti povie každý normálny gynekológ.
Čiže by som až tak nestresovala
mna osobne to vystrasilo a nahnevalo
síce je veľmi málo pravdepodobné, že môžeš otehotnieť, ale to mizivé percento tam je. a okrem toho, každé telo reaguje na lieky rozdielne.
skoncilo to tak ze som samovolne potratila..nebola chyba vo mne brala som to presne na hodinku a prisiel ten den kedy mi ukazali dve ciarky a ja som na to zizala ci sa mi maze pred ocami...
NIKDY NEVERTE TABL..mozno som bola ta vynimocna jedna z 100000....ale stat sa to moze ...