Ahojte mam taky problem,zoznamila som sa s dievcatom na nasom intraku,velmi mi pomohla aj v novej skole kedze sme spoluziacky,uz sme v tretom rocniku no prestupovala som,ale problem je ze rada s nou travim cas ale v poslednej dobe je strasne otravnaotravna,vkuse chce so mnou travit cas a mna to uz vycerpava a ked nejdem tak sa urazi ale clovek potrebuje aj cas sam na seba
No je to blbé, ked niekto tieto veci sám nechápe a treba mu to vysvetľovať, ale dá sa to normálne,slušne vysvetliť, že máš aj iné aktivity, nemôžeš s ňou ísť von vždy, ked sa jej zachce, na toto sa normálny, rozumný človek nemôže uraziť.
Je to človek. Človek je typicky sebecký tvor, kým sa nenaučí inak proste na to kašli, buď jej to vysvetli, alebo sa odkamkuj... keby si sa jej prispôsobovala, len viac a viac by ťa to deptalo a ona by sa nakoniec aj tak vysrala, keby nebolo po jej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme