Čaute ľudia, potrebujem radu čo mám robiť. .
S mojím ex som sa rozišla asi pred polrokom, z dôvodu že som bola už na neho alergická ( viete, keď každý deň riešite totálne to isté, tak vás to už omrzí) , a nechodila som s ním o nič dlhšie...
A keď som sa
Zabudla som dodať že počas vzťahu ma citovo vydieral, a keď som von chcela ísť s nejakou kamarátkou, tak sa urazil, že keď mi je kamarátka presnejšia nech idem s ňou
to je taky problem si ho vsade zablokovat? hadam ti nechodi kamienky hadzat do okna a spod okna vyspevovat serenady o tom ako ta neznasa a miluje zaroven
Na dievčatá tak vám treba !!! Ked neviete s chalanami normálne diskutovať... "naznačila som mu, že sa my črtá nový vzťah"...tak mu to do povedz normálne, že ho NEMILUJEŠ, že ho NECHCEŠ NIKDY UŽ VIDIEŤ a že MÁŠ NIEKOHO INÉHO ! Toto si mu nenapísala čo ? Nechcela si raniť jeho city však ? Nádej je v tomto smere to nejhoršie ...
@student1 nie, ja som mu to naznačila ( že sa mi črtá nový vzťah ) asi 3 mesiace po rozchode .. vieš koľko krát (predtým aj teraz) som mu písala, vravela, dokonca aj osobne že už to nemá význam, že to už nie je také aké na začiatku, že ho nemilujem...no ak som mu 2782929227 krát nenapísala/nepovedala že je koniec a že ho nemilujem...tak ja neviem
@student1 Čiže tak jej treba ale že chlapec je očividný kokot tak to ti nejak uniká. Prečo by mala niekomu vôbec vysvetlovať čo sa deje s jej životom keď sa sám svojím kokotným správaním z neho vytesnil? Ona má byť citlivá na niekoho s kým skončila ako s partnerom a kto jej nadáva do hviezdičiek? No paráda. Nemala mu ešte fajku na rozlúčku spraviť? Alebo päty pemzou oškrabať?
@erjedna neviem či by sa to dalo tak nazvať
Ja ho ignorujem, neodpisujem. . Ale už ma to začína obťažovať keď si každý deň nájdem od neho pár nepekných správ
@karlotiskot Nie, ale keď už to dievča chce do takého štádiá, že chalan je úplne pobláznený do nej ( a nehovorte ze to nerobite dievcata) a potom mu dá kopačky, je aspoŇ sluŠné mu to nejako "znechutit", aby sa aj on z toho dostal. Nie že ďakujem, že si sa správal ako pes, robil všetko čo si mi na očiach videl, ale žial, paci sa mi iny. Ale este raz dakujem.... Fuj aj za takéto správanie !
@student1
Wtf, ona ho namotala? Prosím ťa čo si nesvojprávny dpč? Muži toto akože nerobia? ČVi preto že ty niesi muž čo dáku pokúroval a odkopol ale teba dáka zmotala a odkopla tak už si schopný kritizovať len ženské pohlavie?
A ako to že o tomto si taký presvecený že to tak bolo? Necitíš sa tak trochu trápne źe takto vidíš svet? Že ako ženy namotávajú a ubližujú mužom?
Čo tak sa na to pozrieť z druhej strany? Prečo by mu mala čokoľvek uľahčovať a neviem či si ho ešte pomojkať alebo čo, na rozchod stačí proste vôla jedného a slušné je ho nesťažovať no ani to nie povinné a ty tu nikomu vysvetluješ ako je slušné výchadzať v ústrety človeku, ktorí pre svoju prijebanosť a neschopnosť pochopiť kedy je koniec začal úživať otravovanie a urážanie?
Fuj tebe za to čo píšeš, je mi na grc z takýchto sebaľutujúcich sa cicín, plný net je vás jak rakoviny. Dajte sa prosím vás dokopy, lebo je to fakt úbohé a keď vidím chlapa ako musí obviňovať ženy, že si ho po rozchode nepoláskali, alebo že sa im nevenujú tak ako si to predstavovali, že sa proste nesprávajú ako si to oni predstavovali tak je úplne trápne a ruka sa mi k facke dvíha a ako ja sa obklopujem všeljakými individuámi, feťákami, kurvošmi normálnymi i nenormálnymi ľuďmi, takými čo ti ruku zlámu aj takými čo by za korunu rodinu zapredali, ale tak ého kokota čo by mi vyprával o tom ako sa k nemu žena po rozchode nesprávala slušne keď ju stalkoval otravoval a nadával jej tak takého by som ani neoprdel
Tak ten chalan nemá kúska hrdosti, dobre viem, jak bolo po rozchode mne, ale robiť toto, to by ma ani nenapadlo...Už keď som sa jej pýtal, že čo bolo zle, tak mi to prišlo blbé.
No, neviem jak ti pomôcť, tvoj ex podľa popisu vyzerá ako človek s dodávkou a chloroformom, takých nieje dobré znepriateliť si. A vôbec, stretnúť ich. VŠetkým povedz ako to je, rodičom tiež, jemu na rovinu povedz, že máš iného, ideálne bude ak v bare nájdeš dvojmetrovú hlavohruď, dohodneš sa, že bude hrať tvojho priateľa a zoznámiš ich. A keď to nezaberie, tak sa prihlásiť na kurzy sebaobrany a vyhýbať sa tmavým, opusteným uličkám.
@student1 choď sio svoj prijebaný komplex ventilovať medzi seberovných lebo ešte len dostaneš náklad ak mieniš takéto pičoviny vyťahovať.
To akože len extrémy existujú? Vo všetkom rovní, alebo vo všetkom nerovní? Fyziológia ti nič nevraví? Rozdieľnosť názorov na rovnoprávnosť tiež nie dpč? Rozdielnosť v psychike a vnímaní vecí?
Asi si si mozog zabudol v tej prdeli do ktorej si sa pchal kým ťa nenechala... Lebo takýto arguemnt rozhľadený človek nepoužije pretože si primoc dobre uvedomuje rozsiahlú komplexnosť tejto otázky.
ja na tvojom mieste by som siel na policiu a vymyslel si, ze sa ti vyhraza zabitim a ze ta ohrozoval zbranou, hned by dostal pekne paragrafy a Vianoce by zazil vo vazbe, alebo dat ho zmlatit poriadne
takto to je, sa poregistrujete na kazdu kokocinu co existuje na nete a potom vass tam vsade otravuju ja kebyze sa rozidem tak ma ta moja moze otravovat max. tu trochu mi to pripomina toto » jezebel.com/finance-douche-...
tsa, môj bol akčnejší... hocikedy som ho stretávala "prechádzať sa" alebo voziť sa na aute popred môj dom, alebo som vyšla z domu a už mi pípala smska typu: "Nová kabelka? Pekná." Zvykol mi vyvolávať medzi 2/3 ráno...Alebo sa mi bežne stávalo, že som šla niekde s kamarátmi a už mi volal, že kto to je a čo to má znamenať ...chorý človek...no musela som to napokon riešiť ako malé decko cez ocinka...Ocinko je trochu drsný, ale tak zabralo..Hoci po 3 rokoch ešte aj tak nemám úplne pokoj
@student1 to, že jej vypisuje že je piča a pod. znamená, že v sebe prechováva nejakú nádej? ty aj čítaš na čo reaguješ s porozumením? raz keď sa s niekým rozídeš a povieš mu, že riešiš niečo nové, tak to dokáže pochopiť každý normálny človek, že asi nebude mať záujem už.
či treba takýchto ľudí posielať do piče a jednať s nimi ako so spodinou? či ako si to predstavuješ? potom sa zase bude plakať, že "dievča so mnou po rozchode nejedná ako so seberovným" :letim:
sa smejem, lebo ja keď som konečne pochopil, že si moju ex musím zablokovať úplne všade (a dúfať, že sa zrazu neobjaví za mnou v sprche) a spravil som to, tak... mi napísala a poslala list!
@ps102 aha. no, tak to mozem pohode zavolat frajerke a potom exine
a aspon dostanem feedback od ludi, co ma realne poznaju.
a navyse... budu mat obe pravdu.
:letim:
@burble jaaj, vsak ja som ti tiez chcel na to napisat, ze ani nemusis pisat len som pokuroval a nudil sa , tak som posielal videjko fauny za domom. straka stihla uletiet a to rozpxselovane je veverica a nejaky vtak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
internet? -> zablokujem
mobil? -> zablokujem
osobne? -> ignorujem
Ja ho ignorujem, neodpisujem. . Ale už ma to začína obťažovať keď si každý deň nájdem od neho pár nepekných správ
@12 mám ho bloknuteho na 3 sociálnych sieťach, ask je anonymný
Wtf, ona ho namotala? Prosím ťa čo si nesvojprávny dpč? Muži toto akože nerobia? ČVi preto že ty niesi muž čo dáku pokúroval a odkopol ale teba dáka zmotala a odkopla tak už si schopný kritizovať len ženské pohlavie?
A ako to že o tomto si taký presvecený že to tak bolo? Necitíš sa tak trochu trápne źe takto vidíš svet? Že ako ženy namotávajú a ubližujú mužom?
Čo tak sa na to pozrieť z druhej strany? Prečo by mu mala čokoľvek uľahčovať a neviem či si ho ešte pomojkať alebo čo, na rozchod stačí proste vôla jedného a slušné je ho nesťažovať no ani to nie povinné a ty tu nikomu vysvetluješ ako je slušné výchadzať v ústrety človeku, ktorí pre svoju prijebanosť a neschopnosť pochopiť kedy je koniec začal úživať otravovanie a urážanie?
Fuj tebe za to čo píšeš, je mi na grc z takýchto sebaľutujúcich sa cicín, plný net je vás jak rakoviny. Dajte sa prosím vás dokopy, lebo je to fakt úbohé a keď vidím chlapa ako musí obviňovať ženy, že si ho po rozchode nepoláskali, alebo že sa im nevenujú tak ako si to predstavovali, že sa proste nesprávajú ako si to oni predstavovali tak je úplne trápne a ruka sa mi k facke dvíha a ako ja sa obklopujem všeljakými individuámi, feťákami, kurvošmi normálnymi i nenormálnymi ľuďmi, takými čo ti ruku zlámu aj takými čo by za korunu rodinu zapredali, ale tak ého kokota čo by mi vyprával o tom ako sa k nemu žena po rozchode nesprávala slušne keď ju stalkoval otravoval a nadával jej tak takého by som ani neoprdel
vyčkaj, raz to prejde
No, neviem jak ti pomôcť, tvoj ex podľa popisu vyzerá ako človek s dodávkou a chloroformom, takých nieje dobré znepriateliť si. A vôbec, stretnúť ich. VŠetkým povedz ako to je, rodičom tiež, jemu na rovinu povedz, že máš iného, ideálne bude ak v bare nájdeš dvojmetrovú hlavohruď, dohodneš sa, že bude hrať tvojho priateľa a zoznámiš ich. A keď to nezaberie, tak sa prihlásiť na kurzy sebaobrany a vyhýbať sa tmavým, opusteným uličkám.
To akože len extrémy existujú? Vo všetkom rovní, alebo vo všetkom nerovní? Fyziológia ti nič nevraví? Rozdieľnosť názorov na rovnoprávnosť tiež nie dpč? Rozdielnosť v psychike a vnímaní vecí?
Asi si si mozog zabudol v tej prdeli do ktorej si sa pchal kým ťa nenechala... Lebo takýto arguemnt rozhľadený človek nepoužije pretože si primoc dobre uvedomuje rozsiahlú komplexnosť tejto otázky.
A aj tak, necháva mi odkazy po kamarátkach
otravny sex - šokujúco som čakala na 0.príspevok a nič
ako som mohla precitat otravny sex ?
či treba takýchto ľudí posielať do piče a jednať s nimi ako so spodinou? či ako si to predstavuješ? potom sa zase bude plakať, že "dievča so mnou po rozchode nejedná ako so seberovným" :letim:
@method chcel som to sem napísať
Buď ti ľudia píšu aký si pekný, milý a super.
Alebo ti nadávajú aký si škaredý, hnusný debil
a aspon dostanem feedback od ludi, co ma realne poznaju.
a navyse... budu mat obe pravdu.
:letim:
vidíš, som ti povedala že ti odpíšem a furt som hovnlenivý idem
máš viac fauny za domom jak ja ale, a to mám les za domom asi chodia k mačke sa ukazovať abo čo
ja som prečítala otravný sex a až v polke tvojho preslovu som si uvedomila, že som to už čítala raz a že je to ex.