U nás tiež raz jedny boli, ale nemala som odvahu ich len tak vyhodiť, tak mi dávali všelijaké pri....né otázky, že či si myslím, že bude niekedy na zemi raj a podobné pi...iny. A ja som iba tak neutrálne odpovedala že čo ja viem? A tak som tam len stála ako taký blbec. Ale teraz by som ich už poslala do p..e, lebo som čítal knihu o kardinálovi Korcovi, o tom ako ho veznili. A od v tej base bol aj s jehovistami a samozrejme sa ho pokúšali presviedčať. A on ich viete ako odpísal? Opýtal sa ich, že čo si myslia o katolíckej cirkvy. A oni, že je sektárska. A on sa ich spýtal, že kedy vznikli svedkovia jehovovi. A oni že asi pred 300 rokmi. A Korec sa ich spýtal, či veria v enanjeliá (časť biblie). A oni že áno. A on sa ich spýtal, že z kade vzali pred 300 rokmi evaniéliá. A oni mu nevedeli odpovedať. A on im potom vynadal, že ich vzali od cirkvi, ktorú považujú za sektársku a že on by si nikdy nič nezobral on inštitúcie, ktorú považuje za sektársku. Vtedy som si povedala, že toto je dobrý nápad a že im to nabudúce poviem.
u nas raz zvonili podotykam doobeda a hned na mna vyskocili, ze "jeee konecne aj nejaky mlady clovek nam otvoril" (co sa cuduju, ked dojdu v pracovny tyzden o pol desiatej? si myslia, ze vsetci maldi budu doma?)
a potom taka otazka, ze ci chcem poznat tu jedinu a pravu pravdu a ja reku, ze ja sovju pravdu poznam a o inu sa nestaram a otocila som sa a odisla
Minule som si ale myslela, ze ten pan od merania plynu je nejaky jehovista, neotvorila som a mama sa potom cudovala, preco na nas pani spravcova tak zazera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kto tam
jehovisti
čo chcete??
rozpravať sa
koľko vás je??
dvaja
tak sa rozprávajte
btw. pri mne ešte nikdy neboli
a potom taka otazka, ze ci chcem poznat tu jedinu a pravu pravdu a ja reku, ze ja sovju pravdu poznam a o inu sa nestaram a otocila som sa a odisla