Často sa ma niekto pýta, či neviem čo to znamená "byť v otvorenom vzťahu" a nie, neviem. (Napr. na F . Čo si myslíte, aký je rozdiel medzi normálnym a otvoreným vzťahom ?
(Predpokladám že ma tu zasypete nadávkami, aká som ja sprostá, na
Otvorený vzťah, je keď sa dvaja spolu dohodnú že partner môže mať sex, intímnosti atď. aj s niekým iným, ale normálne sú spolu. Je to o otvorenosti, úprimnosti a dohode
ja som vraj velmi dobra vo vysvetlovani tak: ked budes cakat fagana s hocikym, s kym si po cely cas trvania vztahu jebala, budes mat istotu, ze ten, s kym si oficialne v "otvorenom vztahu" sa o to postará.
Tak lebo ak by mi čaja povedala že chce spať s niekym iným,myslel by som si že ja ju dostatočne neuspokojujem a to by mi vadilo. Myslím ,že hovorím že svoju rasu . :~)
ja som sa pytala kamaratky, ked si dala na fb "v otvorenom vztahu" co to vlastne znamena (aspon podla nej) a ona povedala, že to je taky volny vztah, že len ťuťulimuťuli a inak nic... neviem kto by sa pred vsetkymi priatelmi a rodinou potreboval chvalit že ma dakoho na sukanie
povedzme si to rovno - predstava otvoreného vzťahu, ktorý by tí chlapi akceptovali, je dosť jednostranná on si chodí za kým chce a žienka ho doma verne čaká..
a nie, nemyslím to vážne, s takýmto prístupom k chlapom by som na tom asi bola dosť zle
@klaudiqaaa no ale ešte si zober že potom ako žena toho svojho "stáleho" vlastne môžeš stále porovnávať a ja osobne by som mal o sebe pochybnosti či "to" viem najelpšie
@edisek myslíš keby si bol na strane toho "stáleho" ktorého ľúbi?? Poviem ti úprimne- ak by si v tom bol fakt dobrý nepotrebovala by si hľadať na sex niekoho iného
hahaha si hlupa ze zakladas forum o takych veciach ked mas len 14... a k teme, to je vztak ked ani jednemu z partnerov nevadi ze ten druhy sa styka aj s inymy ludmi
Spávam s niekým a popritom spávam aj s inými len s tým, že ten prvý o tom vie a je si vedomý toho, že mu nepatrím, nepotrebujem s ním zdieľať mnohé informácie, zväčša to bolo len o sexe. Aspoň takto som to mala ja.
to snad ani neni vztah...ja som tiez ziadala o otvoreny vztah a bolo to preto lebo som chcela bez vycitiek mat vztah aj s niekym inym. ale neda sa to a je to somarina podla mna...teda aspon pre mna sa to neda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a ja to tiez neuznavam
áno chlapi sú žiarliví
povedzme si to rovno - predstava otvoreného vzťahu, ktorý by tí chlapi akceptovali, je dosť jednostranná on si chodí za kým chce a žienka ho doma verne čaká..
a nie, nemyslím to vážne, s takýmto prístupom k chlapom by som na tom asi bola dosť zle
otvorit nohy pri kazdej prilezitosti