..mňa by len zaujímalo, že koho by si tam chcel zvoliť?
Mikuláška? Riška alebo nebodaj Matoviča?...Čo tak Mojsejovú?
Keď už robiť čistky tak poriadne...a vykopať odiatial všetkých....A nie tu trapošiť s antismerackymi videjkami. Neviem jak ty, ale ja ďalší zasraný zlepenec nechcem.
Jaká grécka cesta? Kdo ti to doložil? Neomstená Sulíkova chrapa?
Na súčastnej politickej scéne je taký bordel, že nezainteresovaný človek nemá šancu zistiť pravdu. A nakoľko som nezainteresovaný do tých sračiek ako aj celý národ, čiže do toho nevidím, dovolím si tvrdiť, že pravdu nevieš ani ty.
@drejka tieto reči.. (ach) dobre vieš, že volia pod veľkým ovplyvnením tými sviňami ... proste sú viac ovplyvniteľní .. priam extrémne podľa mňa... však Fica volia starí ľudia a východná časť Slovenska...
@drejka možno áno, možno nie každý má svoj názor, každý sme iný, toto je môj názor a iný nebude, nie.. žiadnu tetku tam nemám to bolo normálne napríklad aj v správach po voľbách aj v novinách taký graf a viem to aj sám, veď to vidím
@drejka nie, tým chcem povedať, že pán Fico je mimoriadne dobrý rečník a agitátor (v svetovej politike ich už bolo niekoľko a ako to dopadlo) a nemusím pripomínať, že práve starší ľudia sa najčastejšie stávajú obeťami podvodov, dôvod napísal mladý muž v @10
a vlastne ty ako už dostatočne rozhľadená žena si myslím, by si mala byť najreprezentatívnejšia vzorka slovenských voličov, čo si aj potvrdila slovami, že nejdeš voliť
ale zároveň sa zhadzuješ názory iných ľudí (len preto, že sú mladší alebo neviem, aký máš na to vlastne dôvod) a to už nie je správne a ani rozumné (áno, čakám ďalšiu vlnu kritiky)
no nevravím že to je zlé lebo každý kto vyzýva k nevoleniu Smeru by mal dostať cenu, ale anonymous by sa asi ťažko angažovali až takto špecificky a nedá mi ale skôr by som autorov hľadal medzi mladými SDKU(tým by mal tiež niekto niečo podobné spraviť aby sa spamätali...)
Pri všetkej úcte k starým ľuďom (a kto ma pozná, vie, že ju mám) , kura v tomto prípade je múdrejšie od sliepky.
Vyrástli sme v dobe informačných technologii, naša informovanosť a rozhlad v spoločenskom dianí a jeho súvislotiach JE väčší, ako mali oni v našom veku......a aj ako majú teraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mikuláška? Riška alebo nebodaj Matoviča?...Čo tak Mojsejovú?
Keď už robiť čistky tak poriadne...a vykopať odiatial všetkých....A nie tu trapošiť s antismerackymi videjkami. Neviem jak ty, ale ja ďalší zasraný zlepenec nechcem.
Jaká grécka cesta? Kdo ti to doložil? Neomstená Sulíkova chrapa?
Na súčastnej politickej scéne je taký bordel, že nezainteresovaný človek nemá šancu zistiť pravdu. A nakoľko som nezainteresovaný do tých sračiek ako aj celý národ, čiže do toho nevidím, dovolím si tvrdiť, že pravdu nevieš ani ty.
Ave Gorila...
a vlastne ty ako už dostatočne rozhľadená žena si myslím, by si mala byť najreprezentatívnejšia vzorka slovenských voličov, čo si aj potvrdila slovami, že nejdeš voliť
ale zároveň sa zhadzuješ názory iných ľudí (len preto, že sú mladší alebo neviem, aký máš na to vlastne dôvod) a to už nie je správne a ani rozumné (áno, čakám ďalšiu vlnu kritiky)
Vyrástli sme v dobe informačných technologii, naša informovanosť a rozhlad v spoločenskom dianí a jeho súvislotiach JE väčší, ako mali oni v našom veku......a aj ako majú teraz.
Lenže pomaly čo dôchodca , to fico a medzi našou vekovou kategoriou je podstatne viac rozumnejších ludí , čo sa týka vecí ekonomických/politických,
Myslí si niekto, že tie platy porastú ? Prd makový , tppčka sa začnú meniť na dohody , budú vyhadzovať ludí a ďalší zamestnávatelia odtialto odídu.
A toto sú veci, ktoré starí ludia nechápu.
ha, ha, so sad.