mam 4G internet od T-Comu, prenosova rychlost je 256Mb/s...ale nemam z neho pocit,ze by bol az taky super rychly za tu cenu...tak ma napadlo, ci to nie je modemom...lebo ten mam najlacnejsi aky bol od T-Comu, a on ma prenosovu rychlost 24Mb/s...ze ci nema
Najrychlejsi net na slovensku pre domacnosti je od Orangu a ten ma ak sa nemylim max 70Mb/s. Take rychlosti o ktorych ty pises pokial viem T-mobile neposkytuje. Takze si sa najskor sekol v cislach..
iná je rýchlosť netu a iná je rýchlosť sťahovania, a iné je to čo zvláda sťahovať tvoj OS keďže všeobecne je známe že v tomto je kaýdý windows pomalý a t-com ošaľuje radšej si počkám na optiku od Orange :-d
myslim ze to ocom pises je 256kb/s ja mam od orangeu nikdy nepada a cez torrenty stahuje 500kb/s priemerne niekedy aj 18mb ale to su vynimky a pritom mam maximalku 30mb/s a nikdy som ju nedosiahol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale ja sa do toho nevyznám a viem že ti to nepomôže ale mne pomôže sa posťažovať
vies si predstavit, ze stiahnes 1gb za 4 sekundy?
Maximalnu rychlost z modemu (24mbps) mozes vystavit len pri ADSL2+, to pouziva t-com pri turbo4, ale aj tam je rychlost len 12mbps.