keby som mala vlastnú izbu tak by som tam mala zrkadlo okolo pár šminiek a všeliaké iné haraburdy :p na nejakej policke fotky kamaratov, asi by som si tam dala zaramovat aj maturitne vysvedcenie a mala by som ju vyzdobenu s kopu vankúšmi na viacerých pohovkách, knihami na policke a dala by som do toho kus retro štýlu :p
nooo mam tam plagáty hlavne z akcií na ktorých som bola takže už ich vlastne ani nemám kde lepiť, mám vyhradené miesto na fotky alebo pamätné veci, na ktoré mám pekné spomienky (napr. načarbanú mapku ako prísť na Kačku, lístky a náramky z koncertov a pod.) ale mám tam aj šál no
mala som stenu krásne polepenú plagátmi, ale zdalo sa mi to detinské, tak sú už preč....zostali mi len špinavé biele steny a jeden obraz, zavesený úplne odveci... ale rozhodne to plánujem dať už konečne do poriadku, lebo je to také mrzké a nudné
Bob Marley cez pol steny otcom maľovaný zeleno-žlto-červený, rámiky s fotkami (v pláne ich je min. 30), momentálne aj vinylová platňa Mekyho A ešte centofixou načarbaná rybička v rohu na tajnom mieste.
3x5 m stena plagátmi oblepená celá...na druhej obrovská polica, starodávna mapa sveta, a ešte dva plagáty,,... šatky povešané, plyšákov mám na stene povešaných cd-čka a kazety na stene popriliepané, a nástenka proste ešte pomaľovaná izba temperami príď, vieš kde bývam, uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
tak narýchlo fotka
inač uz asi mesiac chodim nastvana, pretoze uz potrebujem zmenu! xD
Mám 1 ks puzzle.
Špecifikuj svoju špecializáciu spätú so šípkami! (Aha, samé "s" sa stretli v second sentence.)