ja by som si na tvojom mieste pirshing do jazyka nedaval. Uz len z hygienyckych dovodov. Kupovat masticku aby sa ti tam nedostala infekcia. Moja kamarat to raz aj prehltol. co jeho tvar sa dala porovnat z uhorkou
Vazena mlada dama. Kolko trva opuch Vam zial presne povedat neviem, zalezi od laveho haku vasho zakonneho zastupcu. Ci budete suslat, to naopak zavisi od trefy. Co je pozitivne, je prekonany strach z prepichnutia, ktory sa Vam zide este pri nejednej situacii v zivote. Zelam vela stastia...
Uf... piercing do jazyka? A to ti na ktoru mariu bude dobre? Pripada mi to take... lahke... ja neviem. Jednoznacne sa mi to nepaci. Pred tym, ako sa rozhodnes mat vyse tyzdnovy opuch v ustach, si dobre zvaz, ci ti to stoji za to, aby si dostala HIV alebo nejaku inu sracku...
Desiree a ked vides na ulicu tak si daj pozor aby ta nezrazilo auto.. Milujem takychto moralizatorov. HIV mozes dostat aj pri srani ked padajuce hovno vysplechne hajzlovu vodu a vleti ti rovno do zadku.
Mixalka len si daj potom pozor ked budes fajkat Fifikovi
ja som piercing v jazyku mala vyse roka a potom ma prestal bavit a aj som olutovala ze som si ho davala,prepichnutie ani necitis,opuch je maximalne 3 dni a opuchne len jazyk nie cela hlava!!,ani moji rodicia to vobec nezistili,prvy tyzden trosku susles potom vobec,ziadne masticky ani nic sa tam nepouziva....niektore kamosky gulicku tiez prehltli ale nic sa im nestalo,hlavne nech pouzije sterilnu novu ihlu,potom ti nic nehrozi
Vau... ty ma milujes... No vidis to, na cloveka vsade cihaju nebezpecenstva a preto si musi davat pozor. No a toto je jedna z moznosti, kde sa da k niecomu takemu prist...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
kasko: no a? mas iba sranie zhruba za 200 sk pokial to bola len gulicka
Mixalka len si daj potom pozor ked budes fajkat Fifikovi
Vau... ty ma milujes... No vidis to, na cloveka vsade cihaju nebezpecenstva a preto si musi davat pozor. No a toto je jedna z moznosti, kde sa da k niecomu takemu prist...
..asi najmúdrejšia rada