Mám 1,5 ročný a veľmi dobrý vzťah s mojím chalanom, ale...
Som rojko a romantik a preto ma zraňuje, že on berie náš vzťah už dosť "normálne" a úplne prakticky... Chýbajú mi tie drobnosti, hry, maznania a prekvapenia, čo boli na zači
hm, to vzd na zaciatku byva take nadsenie a potom to ochladne, to je normalne, nemam s tymto az take skusenosti, ale ked si predstavim, ze by som mal holku, tak by som ju urcite nechcel po tejto stranke nejako zanedbavat ani neskor Podla mna fakt pomoze ta komunikacia, on musi skratka pochopit, ze to je pre teba dolezite a ak ta ma rad, tak mu to dojde Lebo ako to chces inak ako komunikaciou?
Tak presne toto zazivam aj ja....lenze ja mam uz 4-rocny vztah a asi posledny rok je to take prazde-mame pekny vztah,ale uz tam nie je tolko romantiky a pozornosti ako niekedy
Keď ho necháš samého, možno zistí, že mu chýbaš a možno preberie iniciatívu. No keď niekam odídeš (dovolenka), tak mu nepíš, bude sa viac tešiť na tvoj návrat.
Je len malo vztahov, ktore su perfektne po kazdej stranke ( ak vobec take su ) a prave preto sa hovori, ze po urcitom case si uz na toho partnera proste zvyknes. Je to preto, ze ma nejake vlastnosti, ktore mas na nom rada a vyhovuju ti a su take, ktore sice rada nemas, ale dokazala si sa s nimi za ten cas zmierit.
Ked si potom spravis ciaru a na jednej strane budu plusy a na druhej minusy, pricom jednotlive polozky maju aspon priblizne rovnaku vahu. A vo finale bude tych plusov viac, tak je to vsetko ok. Ak ale postupom casu zistis, ze je to naopak ... hmm tak je na zamyslenie ci ma vyznam vo vztahu pokracovat.
jaaj no tak ja by som ti rada poradila...vies ja mam vztah zhruba 3 mesiace a je stale krasny a sviezi...tak mozno by som vedela poradit...v com je konkr problem??ako sa k tebe spraval a ako sa sprava teraz?
13. žijeme spolu, a tak to už asi nie je pre neho také zaujímavé, keďže môže byť so mno kedykoľvek si zmyslí.
Predtým vymýšľal stále nejaké bláznivé veci, nikdy sme sa nenudili a strašne po mne túžil. Teraz preferuje stereotyp, spánok, telku, prácu... a ja mám pocit že mu slúžim len na doplnenie volného času... a milovanie musím iniciovať ťiež ja... ako všetko čo sa vzťahu týka...
Rozchod nehrozí, lebo ho milujem a on mňa tiež, aj keď mi to dáva najavo inak ako predtým (stará sa o mňa, všetko v byte porobí, čo treba, poslúcha akotak ...) to bude asi tým, že už nie je ten puberťák, ale okolnosti ho prinútili dospieť...
noo tak teda skus mu pripravit dake prekvapenie...neviem....nejako ho donutit aby si ta vsimal nie len ako tu zenu ktora ho den co den caka a je tu prenho ale ako niekoho koho si musi vazit a stale niecim prekvapovat..mna by to asi nebavilo ale ked ho milujes...
ja co mam priatela tak sme fakt kratko spolu a neviem si predstavit ze by sme spolu mali zit...ale viem ze by mi chybali tieto neznostky ak by sa vytratili z nasho vztahu...takze by to chcelo ich dako pripomenut...skusila si mu to tak trosku pripomenut??to ake to bolo predtym??
16 - vies, mozno to je aj tym, pls teraz to neber ako moralizovanie, len ako cisto moj nazor na tuto vec (to plati aj pre ostatnych ). Ja osobne som zastancom sexu az v manzelstve a to nie len kvoli nejakym nabozenskym dovodom alebo tradicii - nakoniec aj tie nabozenske pochadzaju len z cisto praktickych a nie su bezdovodne, pretoze vo vztahoch by mali byt nejake urovne, proste stupne vztahu, aky medzi ludmi je, pokial to tak nie je a je vsetko naraz, aj to co by nemalo, tak vztah velmi rychlo zovsednie a strati smerovanie, motiv, napatie a zaujimavost. Ale ak je v tom vztahu stale nieco neodokryte, nieco, na co sa este len caka a nie je bezprostredne dostupne, tak sa ti dvaja maju stale na co tesit, postupne k tomu smerovat a mat tak motiv. Netvrdim, ze v manzelstve nepride kriza, urcite ano, ale tam ma uz iny rozmer a riziko rozchodu je umensene zavazkom, teda pokial ho obidve strany beru vazne. Kriza vo vztahu nema byt na jeho rozbitie, ale upevnenie a ked cez nu manzelia prejdu, tak ich vztah je silnejsi ako bol predtym, ma novu chut a vyznam. Prepac, ze tak teoretizujem, je to prakticky len uvaha, z ktorej si mozno ty a mozno aj niekto iny nieco zoberie. Co sa tyka praxe, asi najlepsie ti napisal Blasknight v 14. prispevku, fakt to treba prehodnotit a uvidi sa, ono nechcem ta strasit, ale kamos, ktory uz dost dlho podobne zil so svojou holkou, uz prakticky tiez ako manzelia, ju zo dna na den takmer bezdovodne nechal, ani sam nevedel preco a to nie je jediny pripad, stava sa to dost casto, skratka ho to akosi prejde a zrazu je koniec, ja ti to neprajem a dufam, ze sa ti to nestane, ale stava sa to...
no tak ja mam vztah 9mesacny a aj ked uz to niekedy je take jak si povedala ze jak manzelia sme (co mne ani nevadi) tak zas aspon zatial sa snazime obaja to obcas ozivit...a fakt je to asi prirodzeny proces tomu sa neubranis
Nijak sa ta nabazil a hm teras necakaj to co bolo nazaciatku ako sorry si najivna ked si myslis ze taky chalan existuje no existuje ale to som ja inak nevem
26 - ok, tvoj nazor, podla mna so sexom treba cakat, ci uz mam 15 alebo 30, pokial nie som zenaty Tu nejde ani tak o vek, ako o velkost zavazku, ale nikomu jeho nazor neberiem
No my ženy asi očakavame priveľa od mužov... Nesnivaj o tom,že ti prinesie ružičku, pozve ťa na drink či zoberie na romanticku prechádzku parkom... Stači sa mu pozrieť do oči a vidieť tam tu iskričku a vedieť, že ťa lúbi...
Kavovar, hej je fajn este tam tu iskricku vidiet ale obcas mas pocit ze ti to nestaci a chces aj nieco viac ako iba to, proste my baby sme trochu narocnejsie...a co sa tyka sexu???je krasne mat idealy ze az po svadbe ale ved uvidis, ked budes mat babu, ktora ta bude fakt pritahovat, ci vydrzis...
29. ale veď ja som ženska... takže mi nemusíš vysvetlovať čo ženy chcu. Ale maly by sme asi prestať snívať a aj v tej realite najisť nejake tie pekne maličkosti...
29 - hej, ja viem, ze to nie je len tak, ale ked to chcu obidvaja, tak sa to da, mam kamosov, co to dokazali a su radi, ze to dokazali, takze sa to da
A to ze ste narocnejsie, je len dobre, podla mna by mali chalani viac pozerat aj na to, co maju zeny rady a robit im radost aj tymi malickostami, lebo tie udrzuju vztah...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Preto to chcem skúsiť inak ako komunikáciou...
Ale na druhej strane, ked sa ja snazim, mohol by sa aj on...
4 roky to je uz dost... no som zvedava co bude s nami po 4 rokoch...
Keď ho necháš samého, možno zistí, že mu chýbaš a možno preberie iniciatívu. No keď niekam odídeš (dovolenka), tak mu nepíš, bude sa viac tešiť na tvoj návrat.
Hm... Nejak ma nič viac nenapadá
11. asi tak... ale určite sa to dá, ak to chcú obaja!
Je len malo vztahov, ktore su perfektne po kazdej stranke ( ak vobec take su ) a prave preto sa hovori, ze po urcitom case si uz na toho partnera proste zvyknes. Je to preto, ze ma nejake vlastnosti, ktore mas na nom rada a vyhovuju ti a su take, ktore sice rada nemas, ale dokazala si sa s nimi za ten cas zmierit.
Ked si potom spravis ciaru a na jednej strane budu plusy a na druhej minusy, pricom jednotlive polozky maju aspon priblizne rovnaku vahu. A vo finale bude tych plusov viac, tak je to vsetko ok. Ak ale postupom casu zistis, ze je to naopak ... hmm tak je na zamyslenie ci ma vyznam vo vztahu pokracovat.
Predtým vymýšľal stále nejaké bláznivé veci, nikdy sme sa nenudili a strašne po mne túžil. Teraz preferuje stereotyp, spánok, telku, prácu... a ja mám pocit že mu slúžim len na doplnenie volného času... a milovanie musím iniciovať ťiež ja... ako všetko čo sa vzťahu týka...
Rozchod nehrozí, lebo ho milujem a on mňa tiež, aj keď mi to dáva najavo inak ako predtým (stará sa o mňa, všetko v byte porobí, čo treba, poslúcha akotak ...) to bude asi tým, že už nie je ten puberťák, ale okolnosti ho prinútili dospieť...
Treba najprv zazit na vlastnej kozi...
21. v niecom s tebou suhlasim ale co sa stalo sa uz neda vratit spet a vobec to nelutujem...
so sexom sa oplati cakat, ale ked mas 15 a nie 20... sme dospeli ludia... to ze "to" uz mame za sebou, neznamena, ze nemame dalsie ciele prave naopak!
23. ake chujoviny??? si mimo, sorry...
25. necakam to co bolo na zaciatku, lebo viem ze je to nerealne a urcite sa ma este nenabazil...
A to ze ste narocnejsie, je len dobre, podla mna by mali chalani viac pozerat aj na to, co maju zeny rady a robit im radost aj tymi malickostami, lebo tie udrzuju vztah...
31. musim ta pochvalit... malo chalanov je dostatocne vsimavych...