Asi nikto, videl som raz @tomkov a @fakecocacolazero a nemal som potrebu sa k ním prihovoriť. Maximálne by to tak mohol byť @notme , keďže chodí na školu na ktorej mám prihlášku, aspoň myslím. Ale nie je to tak, že by mi bol sympatický a chcel by som ho spoznať, teda je to neutrálne.
@Peter151 ej ty
ked ja ich mam velaaa
ale hej, @2@Nicmanenapada tiez som si vcera ci kedy vravela, asi pri nejakom statuse, ze si uplne sympaticny! :S
jasne ze @Onetouch
taku spriaznenost citim k @Motyylia a este @Vitocorleone mi vzdy prisiel fajn :S
@2
a este napr. barb, tanickina, piter..alebo trdelniiq je zaujimavy
aj pijemzelenycaj by som rada spoznala
aj tutok delica je sympos, aj denix, aj vela vela dalsich, aj ked netusim odkadial su,takze najskor 90% ani nespoznam
nebudem ich tagovat,lebo ktovie kolko x budu ešte tagnuti a im to len bude zbytocne vyskakovat
jaj a este sa verejne priznam, minule som tak stalkovala @Trdelniiiq a chcela by som tu nejake tvoje blogy, lebo pekne pises a tak celkovo si sa mi pocas stalkovania pozdaval (*blushing
No... keby som sa stretával s ľuďmi (což nedělám) a keby sa chcel niekto stretávať so mnou (čo tiež asi nehrozí), tak @ryu4 , @cabicabi , @narazuvzdornaa a potom ešte jeden človek, čo má úplne impeccable hudobný vkus a furt pridáva super hudbu do stavov, ale teraz neviem, kto to je lol
@narazuvzdornaa Ja som ťa niekoľkokrát videl v Bratiske, ale nechcel som sa ti prihovoriť, práve preto, lebo o sebe často tvrdíš, že si strašne hanblivá a podobné veci
Za tie roky, čo som tu, ma tieto fóra naučili prijať, že tak ako ani v reálnom svete, ani vo virtuálnom, so mnou nikto nechce mať nič spoločné. A konečne som sa to odhodlala, viac menej len pre seba, "nahlas povedať". Vďaka za to.
@piotra teraz mi neuveris, ale mala som ta tagnutu pri motylii. potom si vravím, ze tu nejak poslednou dobou tuším aj menej chodíš a isto ti to je jedno, tak som sa nechcela strapnovat (takže sa strapnujen az teraz, hej... :- slight_smile:
@girasol8 aj ja teba! @foxie oh wow, dik, uprimne netusim, ako mozem byt niekomu sympaticka ale zahrialo ma to pri srdiecku uplne! Aspon nieco pekne a pozitivne dnes!
A este by som chcela spoznat @pijemzelenycaj@dumbledore@narazuvzdornaa@patrixo a asi niekolko dalsich ludi
@narazuvzdornaa ja som raz na jednej party oslovila dievca v domnienke ze si to ty, a kedze som bola dost opita tak som ju presviedcala ze je narazuvzdorna a neverila som ked mi tvrdila ze nie je nebola si to teda ty, vsak?
ani neviem pravdu povediac...ale najskôr asi @sjiu kedže má rada turistiku, prírodu a nakoľko sú moji kamoši bezkonkurenčné zdochliny čo sa toho týka, aspoň by som mal s kým chodiť na výlety
A celkom rada by som nazivo videla Mcvpn-čáka
Aj Bludiacienta, a Jerometoucana ci jak sa to volal
A Greynessku, Corhellku, pripadne Nats alebo Strejndzlejdy
@narazuvzdornaa inak ja tiez ako PS som ta uz velakrat videla (dokonca aj s dominikom),ale bolo mi blbé ta oslovovat,ze mozno ani nevies kto som a to uz by bolo uplne trapne ale som tvoj fanucik kazdopadne
@antifunebracka Heh ja doteraz celkom nechápem, ako je možné, že som sa s tebou stretla. Možno sa mi to len prisnilo Ale vážne pôsobíš úplne inak ako tu, v pozitívnom zmysle
@artlover nuz, pisat by problem nebol ale tym, ze ma tu niektori ludia poznaju a s mnohymi dokonca aj pracujem, citil by som sa asi prilis "zranitelny", ak by som tu opisoval svoje emocie a potycky, a myslienky atd
Jéj, aké pekné fórum sa z toho vykľulo. Dokonca ma ani nik nesprdol za omyl s avízom na 1. koment
@piter09 ja už som si viackrát všimol, že ty bežne odkazuješ na nejaké nicky, ktoré sem už dávno nechodia Či to je stále ten istý? A prečo vlastne?
@mielikki nebolo! Vážne som s tým nerátal, najmä keď si tu ešte stále o mne kopa userov myslí, že som ona a nie on
A tu mi nedá nezmieniť príklad s tebou - spoznali sme sa kedysi dávno na birdz-stretku u mňa na intráku, kde nás nebolo nejako extra veľa a ty si si ma aj tak nepamätala. Z čoho by mohlo vyplývať, že nie je žiadna veľká sláva spoznať ma
@piotra myslím, že nie je pravda, čo píšeš. Mimo iné, bežne sa mi dostáva do uší aj od tebe neznámych birdzákov, že si im sympatická
Ale zas nevychádzaj z toho ako z nejakého mienkotvorného zdroja, mám pamäť akváriovej rybičky, hlavne na ľudí
(minule sa mi,prihovorila bývalá kolegyňa, vcelku sme,sa aj kamarátili a,mne došlo asi až po minúte, s kým sa to vlastne rozprávam
Jejda, vidíš a @Lilu som v prvej chvíli tiež chcela dať, ale keďže som si s ňou asi ani nikdy nepísala a ona ma asi vôbec ani neregistruje, tak som si to rozmyslela. Podobne ešte @Kemuro a @Insomnya
Hm .. dost ludi poznam, z tych co nepoznam by som isto rad spoznal @tomkov , prijemny rozhovor by bol urcite aj s @Petuska11111 . Este by som pridal par nickov, ale pridam len jeden a to @Dumbledore. Dalsie mnozstvo ludi, ktori su tu by som isto rad spoznal, avsak komunikacia s nimi alebo nadviazanie priatelstiev je komplikovane.
Z ludi co poznam musim oznacit: @fakecocacolazero , ktoru lubim ako nikdy nikoho a zijem len pre nu @riskozvychodu a @quattroformagi , ktori mi prirastli k srdcu (netusim preco) @ericca , s ktorou uz tak casto nie som, ale vie, ze ked nieco potrebuje tak prenesiem hory
Urcite by som nasiel mnozstvo dalsich ludi, ktorych som tu spoznal, nanestastie vsak akosi vypadli z okruhu aktivnych priatelov. Je to moja chyba. Zamerne ich nejdem spominat pretoze sa hanbim za zanedbanie tychto priatelstiev.
@feelagain ja vjem ze mas ach tak skoda, ta skuska ma mrzi. Ja som zatial vsetky na prvy pokus ale jeden zapoctovy idem uz treti krat opakovat ach kurva
Inak aj ja by som si veľmi rád s vami dakedy zahral dajakú hru. @azizi Ďakujem Veď ja aj som veľmi pozitívny človek; treba si uvedomiť, že ľudia, na ktorých som zlý, sa o to vždy aktívne pričinili @simka1311 Tak určite D
@artlover jéj, ďakujem, si zlatá! : )
Ako ja sa ani nečudujem tomu, čo som písala vyššie, držím si tu dosť odstup, často neodpíšem ani na komentáre/správu a už takmer neprispievam ničím.
@nicmanenapada tak ďakujem aj keď sa mi tomu nechce veriť
@magick55 tak to ani ja
Ale uplne vazne, vsetkych co ste ma tu tagli z celeho srdiecka nechapem Akoze, je to mile ale preco proste
Tak isto ako som ujebany magor tu som aj irl
mne tu je vacsina ludi nesympatickych :/ pripadne taki, ku ktorym mam neutralny postoj
a snazim sa spomenut si na jedneho sympatickeho cloveka tuna ale neviem jeho nick :/ a mal velmi dobre nazory ale nespominam si uz lebo to bolo davno
@mkamka Juj keď ja mám ešte k tej svojej introvertnosti aj hrozne nízku sebadôveru, takže sa mi nechce veriť, že sa chce niekto (kto ma ani nepozná) so mnou ozaj stretnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
a to je tajne !
@Ririnavy
@Marcello1111
@Octoberbutterfly
@Torpedo08
@Adka25
@Bibla
@Girasol8
@Mayben
@Coconuto
@Hel14
@Mccafe
@Dzeeejn
@Padlyanjel
@Strangelove
@Petuska11111
@Staphylococcus
daj adresu, prídem a povozíš ma na tvojom tátošovi.....
hahhahh
ked ja ich mam velaaa
ale hej, @2 @Nicmanenapada tiez som si vcera ci kedy vravela, asi pri nejakom statuse, ze si uplne sympaticny! :S
jasne ze @Onetouch
taku spriaznenost citim k @Motyylia a este @Vitocorleone mi vzdy prisiel fajn :S
@Pijemzelenycaj
@Mayben
@Torpedo08 !!!
a este napr. barb, tanickina, piter..alebo trdelniiq je zaujimavy
aj pijemzelenycaj by som rada spoznala
aj tutok delica je sympos, aj denix, aj vela vela dalsich, aj ked netusim odkadial su,takze najskor 90% ani nespoznam
nebudem ich tagovat,lebo ktovie kolko x budu ešte tagnuti a im to len bude zbytocne vyskakovat
Aj ty patríš do mojej topky najsympatickejších birdzákov, ale to už predsa dávno vieš! :S
@pijemzelenycaj
@alex458
@melanchodlik
@bebekex
@cococrystal
@patrixo
@slackerbitch
@mayben
@diehard
@h8u
@greyness
@tommyhot
@kittyboo
@willbebetter
@tancu
@mia246
a určite som ešte viacerých zabudol
ti,co ste ma tagli,ste ma normalne potesili.
a je tu tiez dost zaujimavych ludi,ktoryh by sa oplatilo spoznat.
A aj @Lacius , lebo by ma skutočne zaujímalo, prečo si ma zablokoval
Hmmmm, možno aj Limej, aby som videla, že či to je naozaj...
..a koho by som chcela spoznať osobne? @moonshine lebo je to veľmi úprimný a milý típek.. milšiu osobu som ešte asi ani nestretla
Ja som hrozny kripel nazivo, tak nikoho nebudem radsej menovat
a velmi vela zaujimavych ludi tu je ale ak mam vybrat tak @cabicabi @firestorm @pijemzelenycaj @mayben
@quattroformaggi napadla si mi medzi prvými
A este by som chcela spoznat @pijemzelenycaj @dumbledore @narazuvzdornaa @patrixo a asi niekolko dalsich ludi
Aj Bludiacienta, a Jerometoucana ci jak sa to volal
A Greynessku, Corhellku, pripadne Nats alebo Strejndzlejdy
@Snehovavlocka
@Anzu
@Mkamka
@Finwaell
@Zipporah
@Bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h
a môžeme ťa teda už ofic vítať späť na B?
@bebekex jej no hanba, keby som sa pozerala po ludoch (a dovidela na nich), tak by som urcite vedela, kto si
@piter09 ja už som si viackrát všimol, že ty bežne odkazuješ na nejaké nicky, ktoré sem už dávno nechodia Či to je stále ten istý? A prečo vlastne?
@mielikki nebolo! Vážne som s tým nerátal, najmä keď si tu ešte stále o mne kopa userov myslí, že som ona a nie on
A tu mi nedá nezmieniť príklad s tebou - spoznali sme sa kedysi dávno na birdz-stretku u mňa na intráku, kde nás nebolo nejako extra veľa a ty si si ma aj tak nepamätala. Z čoho by mohlo vyplývať, že nie je žiadna veľká sláva spoznať ma
@piotra myslím, že nie je pravda, čo píšeš. Mimo iné, bežne sa mi dostáva do uší aj od tebe neznámych birdzákov, že si im sympatická
@bebekex volám teda najbližšie na hry :S
@delica napríklad aj to je vzájomné
@artlover to je milé ja sa musím priznať, že som si ťa doposiaľ veľmi nevšímal, ale už asi budem
A ešte by som za seba označil @tomkov a @lilu
(minule sa mi,prihovorila bývalá kolegyňa, vcelku sme,sa aj kamarátili a,mne došlo asi až po minúte, s kým sa to vlastne rozprávam
Jejda, vidíš a @Lilu som v prvej chvíli tiež chcela dať, ale keďže som si s ňou asi ani nikdy nepísala a ona ma asi vôbec ani neregistruje, tak som si to rozmyslela. Podobne ešte @Kemuro a @Insomnya
Ale zo "starších nových" (teda tých, ktorí sú tu ešte stále aktívni) a a zaujali ma v minulosti ešte môžem spomenúť tiež @narazuvzdornaa
Z ludi co poznam musim oznacit:
@fakecocacolazero , ktoru lubim ako nikdy nikoho a zijem len pre nu
@riskozvychodu a @quattroformagi , ktori mi prirastli k srdcu (netusim preco)
@ericca , s ktorou uz tak casto nie som, ale vie, ze ked nieco potrebuje tak prenesiem hory
Urcite by som nasiel mnozstvo dalsich ludi, ktorych som tu spoznal, nanestastie vsak akosi vypadli z okruhu aktivnych priatelov. Je to moja chyba. Zamerne ich nejdem spominat pretoze sa hanbim za zanedbanie tychto priatelstiev.
ja by som sa aj so všetkými rada stretla, no zároveň sa hanbím ako šľak
Inak poviem ti tajomstvo, ja mám v priateľoch veľa birdzakov
@azizi Ďakujem Veď ja aj som veľmi pozitívny človek; treba si uvedomiť, že ľudia, na ktorých som zlý, sa o to vždy aktívne pričinili
@simka1311 Tak určite D
Ako ja sa ani nečudujem tomu, čo som písala vyššie, držím si tu dosť odstup, často neodpíšem ani na komentáre/správu a už takmer neprispievam ničím.
@nicmanenapada tak ďakujem aj keď sa mi tomu nechce veriť
@alohomora @zrkadlovka však sa nehanbite, človeka to predsa môže len potešiť
@mayen prečo sa hanbíš?
@piotra také niečo by som si predsa nevymýšľal
Ale uplne vazne, vsetkych co ste ma tu tagli z celeho srdiecka nechapem Akoze, je to mile ale preco proste
Tak isto ako som ujebany magor tu som aj irl
A ešte s @trishe sa raz stretnem, keď bude správny čas pre oboch
a snazim sa spomenut si na jedneho sympatickeho cloveka tuna ale neviem jeho nick :/ a mal velmi dobre nazory ale nespominam si uz lebo to bolo davno
Potom aj nejaké ďalšie baby, ktoré si zrejmw najprv musia nájsť partnera, nech im toľko nehrabe...
A samozrejme ešte jednu osobu... Nebudem menovať, ona aj tak vie. : )
Ale raz to príde, v Bratislave alebo v Tatrách.