Máte niekto skúsenosti so stránkou smilefoto.sk? ci je lepsia tlacoznamka?odporucili by ste mi nejaku lepsiu stranku? dakujem
blbe poznamky si prosim vas nechajte pre seba...
najlepšie je, tak ako my, si spraviť vlastnú grafiku a dať vyzlačiť, lebo tí grafici nevedia, ako to presne chceš a tak... nám napríklad pôvodne úplne pokašľali tak sme si museli sami vyrobiť
teraz sme preratúvali všetko a tlacoznamka aj maturitne-oznamko vyšli lacnejšie ako smilefoto, navyše na maturitne-oznamko majú kavlitnejšie stužky.
my ideme objednávať buď z maturtiného alebo ešte z jednej reklamenj agentúry, uvidíme akú nám tam dajú ponuku
Pamätám si ako sme si kedysi navrhli vlastné oznamko, mali sme neskutočne krásne predstavy. Nakoniec, hm bolo naozaj otrasné, fakt väčší gýč som nevidel odkedy som ja zmaturoval. Dokonca miesto kde sa konala naša stužková bolo väčším písmom ako samotný názov školy, vyzeralo to ako keby som chodil na SOU a nie na gympel. No otras, rodičia mi za to dosť vynadali , zvažoval som si dať spraviť vlastné ale vykašľal som sa na to, veď aj tak som ich len pár ľuďom dal, no a o fotke ani nehovorím. Proste toto bola katastrofa, ale hlavne, že sme sa išli dohádať do krvi v triede pre to...
my sme si objednavali cez smilefoto a urobili sme velku chybu ze sme to objednavali na poslednu chvilu, nakreslili sme im navrh aj všetko presne kde chceme mená, fotku, motto atd. zvolili hrozne písmo a taku velkosť pisma ze ludia ktori maju horši zrak to neprečitali. kebyze nemame tyzden a pol pred stuzkovou tak by sme im to určite poslali všetko naspäť zreklamovať.
nemali by ste mi odporucit aj nejakeho fotografa+kameramana, nasla som par ale predsa ak mate niekoho oskusaneho tak vas prosim o email,stranku alebo tak dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
my ideme objednávať buď z maturtiného alebo ešte z jednej reklamenj agentúry, uvidíme akú nám tam dajú ponuku
nemali by ste mi odporucit aj nejakeho fotografa+kameramana, nasla som par ale predsa ak mate niekoho oskusaneho tak vas prosim o email,stranku alebo tak dakujem
Urobíme Vám študentskú cenu
» www.mojeoznamko.sk/sk/Maturitne-OZ...