prsot rozchod je silna vec..ale zalezi kolko ste boli spolu..ale aj tak by som to nerieisla pojanim sa..skor by som prijala dlhy pokec s dobrym kamosom/kamoskou
10: potok tu nie je a taku radost ti urcite nespravim takze nadalej snivaj svoje priblbe sny, nehovoriac o tom ze si este decko tak ti o chlaste si mal maximalne len citat
Ja osobne by som sa ožrať nešla (ale myslím že to nie je nič prekvapujúce) ale tiež netvrdím že je to úplná blbosť, pokiaľ nepríjemné veci takto "nezapíjaš" priam denne a nie je z teba alkoholik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
- ukoncenie skusok (neviem s akym vysledkom zatial)
- budem vediet ci ma ne/vzali do prace
- rozchod s priatelkou
len podotykam, ze nech je vysledok akykolvek chcem vediet ake postoje prevladaju na birdz, ja som svoje rozhodnutie uz spravil a nemienim ho zmenit
i ked chlast nic neriesi, ale rozchod z frajerkou stoji za ozratie sa...
suhlasim teda s@holyknight
počkať na odpoveď o prijatí/neprijatí do práce
nájsť priateľku- jeden kus (poprípade kusov viacero, ak to stíhaš )
a potom
v prípade pozitívnych všetkých okolností - sa ožrať na oslavu
v prípade pozitívnych dvoch - sa ožrať na oslavu
v prípade pozitívnej jednej - sa ožrať, že to dopadlo aspoň v niečom dobre
v prípade negatívnych všetkých- počkať kým nebude aspoň jedna pozitívna a potom postupovať podľa schémy vyššie
11: rozisli ale myslim ze mas stare informacie...
-pracu nemam
-priatelku nemam
mam sa tiez ozrat?
Ja osobne by som sa ožrať nešla (ale myslím že to nie je nič prekvapujúce) ale tiež netvrdím že je to úplná blbosť, pokiaľ nepríjemné veci takto "nezapíjaš" priam denne a nie je z teba alkoholik...