Ide o to, že sa mi predvčerom ozval môj bývalý priateľ (boli sme spolu asi 4 mesiac) s tým, že si uvedomil, akú veľkú chybu spravil keď sa so mnou rozišiel, a že to chce odčiniť. Ja mu to ale akosi nedokážem uveriť, pretože sme sa rozišli v podstate preto
Jejdaa... Áno, stalo sa mi dokonca to isté. Kašli naňho. Ozval sa ti, lebo ho žiadna iná nechce. A 4 mesiace nie je ani dlhá doba, tak ti radím, radšej kašli naňho, veď príde iný.
Tak neviem či podobné, ale rozišla som sa s priateľom po polroku, a on stále ,že ma ešte furt ľúbi a že chce byť so mnou.
Ale žiadna ignorácia nebola , lebo normálne sme spolu ďalej komunikovali . Ale on si ešte stále myslel, že má šancu a tak začal baliť moju kamarátku, lebo si myslel ,že budem žiarliť, a nakoniec sú oni dvaja spolu už tiež polrok a klape im to
S bývalým sa nikdy nedávaj dokopy. Nikdy... možno keby ste spolu po rozchode fungovali spôsobom ísť na pivo, na kávu, niekam skrátka...možno by si uvedomil, že urobil chybu, ale keď Ťa pol roka ignoroval a zrazu sa ozve, asi si nenašiel nikoho iného.
@cupcake182 jedna baba z intráku sa rozišla a dala dokopy s frajerom asi 8 krát... aj vedela že je to chuj, aj že ju podvádza, ale furt sa k nemu vracala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
problem solved
Ale žiadna ignorácia nebola , lebo normálne sme spolu ďalej komunikovali . Ale on si ešte stále myslel, že má šancu a tak začal baliť moju kamarátku, lebo si myslel ,že budem žiarliť, a nakoniec sú oni dvaja spolu už tiež polrok a klape im to
bud nedokáže narábať z láskou a až teraz si uvedomil aký bol debil a stále ťa miluje, alebo
...alebo je frustrovaný že je sám a myslí si, že si niečo ako "istotka" Zistiť ako je to naozaj je na tebe, ja ho nepoznám.
ale 3x a dosť.
rozisiel som sa s priatelkov 3x a zakazdym bola lepsia a milsia. Clovek sa dokaze zmenit k lepsiemu.
aj ja mám kamarátku čo sa s chalanom rozišla 8x...teda vlastne už 9