nasralo ma ze si vela ludi mysli ze slovo patagonia ma 4 slabiky....my maturanti chapeme o com je rec...bolo to v teste ... slovo patagonia je cudzie, co znamena ze ia, ie, iu sa mozu rozdelit....
serie ma ze kedy to konečne vsetci pochopia a prest
ked sa hadaju tak sa hadaju. Ak to mali zle tak budu mat o bod menej a co? Mna to ale vobec nesere. a to som tento rok maturoval tiez. takze klidek dievca. cha-pes?
aj ja súhlasím, a najväčšia konina je, že sme mali najťažšiu písomnú za tých sedem rokov, čo je takáto matura ani 2001 nebola taká, ale ináč je to v pohode, jeden z mnoha dúvodú si vypit
patagonia ma 5, tak isto ako korespondencia 6...je to fakt, ktory ma nestve...co ma stve je to, ze mna toto nikto nikdy neucil a kym nebolo po utorkovom teste, nikdy som o tom nepocula, vdaka vsetkym mojim slovencinarkam, za co som im nesmierne vdacna...co uz, ale keby nas len taketo veci trapili, tento svet by bol takmer dokonaly
Noo ja neviem, ale mne to prislo uplne prirodzene ze ma 5 slabik, ved to by znelo uplne divne a tak nasilu kebyze to slabikujem ako pa-ta-go-nia. Kvoli tomu N..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ked sa hadaju tak sa hadaju. Ak to mali zle tak budu mat o bod menej a co? Mna to ale vobec nesere. a to som tento rok maturoval tiez. takze klidek dievca. cha-pes?
a ci ma 5/ alebo 4 je jedno ja som dala 5 som si to aj vytlieskala. aby sa nepovedalo
nech si mysli kto sce co sce..sa mozte aj pobit..
mne je to jedno
aj dve......